Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Bryyy ranko :) po nocni jsem zkontroloval maily a odepsala mi jedna psychiatricka z Prahy na muj dotaz..(v lecich a zavislostech se vyzna ousobi v drogove poradne)... takze konkretne ketilept-kventapin je mnohonasobne lepsi lek na spani nez-li Rivo (rivotril neni ani primarne urceny na spanek) ...chtel jsem si potvrdit zda muj plan je dobry ci ne, dokonce psala, ze je to pri vysazovani Rivo i v praxi velmi pouzivany lek, co je podstane je NENAVYKOVY, ovsem vime co to v praxi nekdy znamena ;) nicmene Peťo mozna to je i cesta pro Tebe pze ja popoziti 25mg spal 12hodin a byl bych schopny spat dele...a napsala mi, ze kdyz mam nezad.ucinky, ktere jsem ji popsal - bolesti svalu apod muzu brat i 4 denne coz je pro mne nepredstavitelne, kdyz me 1 prasek doslova vypne do 20-30minut....dal mi napsala na me obavy, kdyz uzivam kratce 0,125mg, ze mam chvili vyckat a pote muzu klidne vydadit na 0... 0, 125mg je dle jejich slov prakticky Placebo a neprijemne pocity si minimalne z 50% zpusobujeme svymi obavami a zavislosti (coz dava i vcelku rozum) ...z teto davky je vysazeni bezpecne coz znamena, ze nehrozi epi. zachvaty, utlum a zkolabovani dych.centra atd.... tak jsem nastinil mou cestu/plan a do mesice se dozvite, zda neni mylny nicmene tento tyden/zacatkem pristiho tu samou problematiku zkonzultuju jeste s dalsim psychiatrem ci odbornikem v adiol.centru, talze budu mit dva nezavisle nazory, ale kdo jiny nez doktorka na odvykani leku a dalsich nav.latek by to mela vedet ze :) ... alespon vime co je Rivo za sracku, kdyz psala, ze abst. priznaky jsou vetsi a horsi nez-li napr.u pervitinu :D To nas Ti doktori pekne "leci"...vsem fajn den a najdete cestu jak z toho pekla ven...Jozef je to treba i moznost pro Tebe pokud Ti Trittico nezabere, neznam presne Tvuj plan vysazovani, ale mozna to zkus zkonzultovat s nekym nestrannym, psal jsi, ze beres vecer 4 kapky cili 0,4mg Riva a ted i Trittico, az budes brat treba 2/3 nebo 3/3=1 tabletku coz je 150mg nepletu-li se stahni Rivo dolu napr. na 0.2 jinak beres ty AD vlastne zbytecne a navic....drzte se! PS: Dnes 5ty den na 0.125mg a po prvnich 3 dnech se to ustalilo...

Přidat nový komentář