Peťka, viem, že toto je uz otázka na telo. Koľko si brala rivo...... Úplne maximálnu dávku. Ja ked som prekročil 1mg, teda 10 kvapiek naraz, tak som nov zatocilo. Ale boli dni, jed som dal desať kvapiek, po pol hodine este päť, ale krútil sa somnov celý svet. Jed som zavral oči, tak aj grcku mi bolo kem to nejsk neustalo. Rivotril berem 20 r. Od vredy, ako som mal panicku poruchu. Jujjjj čert mi bol dlžný, ze ja som stym začal klepať. Aj u nas tomu hovoríme tak, ked niekto berie xanax a podobné, že klepe hahhh. Jujjj Peťka ja to vidím, ze strašne budem dlho vyhadzovať . A som stoho smutný. Telo, mozog si vue tak pitat to rivo fuuuu. Aldnes som na 0,3 ....a drží to zatiaľ. Bože pomôž nám zbaviť sa tohto diabloho diela. A tym je rivo.... Aaaaa na mňa to aj antidepresivne pôsobí myslím rivo. To fakkkktt??? Alebo si namyslam? Ale proste je mi depresívne, dam tri kvapky a fuuuu fičím. Tento derivát diazepamu sa fakt podaril ROCHE.
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Přidat nový komentář