Ahoj Michale, díky za názor. Má se to tak, že než jsem začal brát Rivotril, byl jsem na 8 mg Neurolu. Tehdejší psychiatr mě vyměnil Neurol za Rivotril 4 mg-0-2 mg a k tomu Neurol 0,5-0,5-0. Radši jsem přešel k jinému lékaři, ale ten pořád jen sliboval,
jak vypracuje plán vysazování, ale....Tak jsem si Neurol vysadil sám. Každý psychiatr když vyděl tu nálož, tak dával ruce pryč od vysazení. Pak přišla první ataka mánie, to byla jízda a té škody co jsem nadělal a protože jsem skákal z mánie do deprese, tak jsem byl hospitalizován. Depky při bipolární poruše, to jsou ultra depky. Dva měsíce přikrytou hlavu peřinou a běda, slyšet nějaký zvuk nebo pohyb, k zbláznění. no a v PL mě nasadili Quetiapin a Liricu. To jsem ze začátku myslel, že lítám, ale po pár týdnech, kdy se mě vrátili ty skvělí stavy, mě dali ty nejvyšší možný dávky. Já vím, je to síla, ale jsem na to už tak zvyklí, že mě to vůbec nepřijde a jsem schopný pracovat a když mám svoje dny, tak netrvají tak dlouho. Řídím auto, pracuji, ale má to svoje mínusy. Zapomínám, naučit se něco nového nehrozí. Co teď hlavně chci, zbavit se Rivotrilu. Chodil jsem přes půl roku k adiktoložce každý týden, pak mě najednou řekla, běžte na detox, končím, vraťte se po hospitalizaci. Plánuju, že bych po novém roce šel na detox a zůstal v PL dokud se nedám dohromady a dají mě léky, který by byli snesitelné a ne že ráno snídám 9 tablet. Tak sonduju co mě čeká a jak to probíhá teď, protože před cca 15 lety to bylo vše jinak.
Přidat nový komentář