Martine, konečně rozumný názor. Přestávám sem chodit, protože mi tato diskuse už nic nedává, ale spíš bere. Michale, dávat paroxetin na stejnou ne-li snad i horší úroveň rivotrilu, je silné kafe pro toho komu byl paroxetin nasazen, čerpáš z facebooku a různých jiných sítí se zkušeností s lékama, já to mám taky pročtené, mám také své zkušenosti, já bych z vlastní zkušenosti také nepolkla některé léky, nepíšu sem které, nebrojím proti nim, jiným mohou pomoci a proč jim brát naději. "Miluju" lidi, kteří jsou zdraví a chodí akorát na diskuse prudit, ano jsi zdravý, nic už nebereš, příležitostně lupneš Ketilept, chodíš do práce, jsi schopen se o sebe postarat , tak sem chodˇkdyž chceš, povzbuzuj nás, že se to dá, že to dáme, ale nedeptej lidi, kterým byl dán nějaký lék, já to vím, že paroxetin je silný, ale mám víru, že odejít z něj se dá. Nemusíš mi pod nos pořád dokola strkat důkazy, že to nejde, kvůli tomu sem nechodím. Odkazuješ na benzo poradnu, že jsou tam odborníci, kteří poradí, dr.V.P. tam paroxetin doporučuje, nemluví o něm jako o sračce, píše tam i jeden vozíčkář, který byl mnoho let na Seroxatu a vysadil ho, nepíše tam vůbec tragicky. Vím, že mi budeš oponovat, ego ti nedovolí nereagovat, tak si posluš. Já se loučím.
Přidat nový komentář