Bol som v Považskom CHlmci,no posiedmich dňoch som odišiel,nevydržal som bez xanaxu ani šesť dní a vybavil som si to v Záluží,no a tam mi dali ten rivotril a postupne znižovali o 0,5mg každé tri dni až mi ostala dávka 0.5mg ráno,no to bolo rýchle znižovani,v priebehu troch týždňov z xanaxu 4mg denne na 0,5mg rivotrilu.No dali mi na depky Alventu a večer protiaden,no aj tak som plakal a mal neznesitelné absťáky,primárka mi to neverila a ja som trpel,všetci alkoholici boliok i závisláci na neurole,heroíne aj pervitíne. Pochvaľovali adčká a nebolo im zle,hrali futbal,benbiton,proste žili a ja som bol na kašu,nervozny,zľakaný,lozilomi také divné pocity po tele,išiel som sa zblázniť a tak som odišiel predčasne domov,neviem čo som čakal,odišiel som s panickou poruchou do Anglicka to bol hrozný strach dával som sixanax s rohypnolom na spnie niekoľkokrát za deň no tam mi dali xanaxu a rohypnolu koľko som chcel,takže som do toho spadol až po uši,keď som mal pocit že sa predávkovávam a nezaberá xanax vrátil som sa na sk,s tým že to tu zvládnem,lebo pocity strachu zo žitia v zahraničí boli neznesitelné.No doma to bol zasa detox Pať týždňov a to zálužie,bol som v koncoch,tie stavy z tých absťákov,no vtedy som nevedel že sú to absťáky,myslel som si že som nejako chorý,bolo to hrozné neviem ani ako som vysadil alventu aprotiaden a ostal som na rivivo..0.5 ale bolo mi zle ale už som vedelže sú to absťáky a tak som trpel, no zistil som že keď si 0.5mg pridámje mi lepšie atak som pridával aj sanval aby mi bolo lepšie teraz som na tých zhruba 4mgrivo denne.No už mi ďalší nepredpísali že už skončil a dali mi oxazepam,no mám trochu zásoby a nie je toho veľa,tak chcem rýchlejšie znížiť,/vysadiť/ apreto som sem napísal.Inak tá liečebňa je super,len mne to nesadlo.
Přidat nový komentář