Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Jožko,včera dnes som bol zaneprázdnený,takže ti daukejem za včerajšiu odpoveď. Ja sa snažím zastabilizovať 1-1-1mg nadeň,a potom začnem znižovať po 0,25mg. To by zodpovedalo zhruba tmu 10%nému vysadzovaniu každé dva týždne.Dnes mám recept na štyri baleni 0,5miligramového a v balení je 50 tabliet. Máte ty Jožko,alebo niekto iný znalosť či ešte niekde na Sk by mali v lekárni,alebo je ho zbytočné zháňať a ísť rovno do čiech? ja to mám 60km do najbližšieho mestečka v česku. Mám ale zlý spánok,zobudím sa po druhej v noci a som svieži. A to je tým že beriem teraz presne a nepridávam.Musím to vydržať.Myslíte že tak za dva týždne budem nôcť znižovať o tých 0,25mg? Akú máte skúsenosť? Jožko s tými kvapkami som to pochopil,pri mojich dávkach je to nereálne. Budem si chodiť rivo kupovať do tých čiech.

Přidat nový komentář