Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Jozef keď uvažuješ o liečbe je to v poriadku,ale poviem Ti jedno.Teraz som pchopil že bez ldetoxu a liečenia sa to nedá. No priprav sa na peklo,tam som zistil čo sú to antidepresíva v akcii.......Neber to ako strašenie,lebo doma sa nedá zvládnuť to čo na detoxe a v liečebni. len si to musíš vytrpieť ale domov pôjdeš ako závislý v pravom slova zmysle,lebo benzáky dáš dole po troch týždňoch detoxu na psychyatrii a to je minimum a odtiaľ hneď poputuješ do liečebne na 10-12 týždňov,teda zhruba 15 týždňov vcelku. No potom žiadny benzák nedostaneš iba ADčká a niečo na spanie ja som mal alventu,tritico,. No ale to pochopíš až poliečení,stále budeš psychycky a aj fyzicky závislý,bolo stále zle ale samozrejme menej ako keee som začal liiečbu.No neviem koľko t zlé trvá,lebo nikdy som to po liečení nezvládol a to som bol v priebehu dvoch rokov na troch odvykačkách,na poslednej pred 5timi rokmi. vždy som trpel zhruba mesiac,dva a potom som si šlahol a to naraz 1mg a hneď za tým liek na spanie.to bpl raj na zemi tým pádom začiatok ďalšieho pokračovanie závislosti. A to vyznávanie a kecanie v komunite na to nie som,tam sa skôr vychvaľujú,nikoho som nepočul povedať je mi zle,kedy to prestane? Ja keď som to takto povedal,pozerali sa na mňa ako debila,proste na tých sedeniach sa riešia veci totálne trapné ale na otázku čo s Tvojim,mojim problémom o tom nebude nik debatovať,neviem prečo keď povieš že ti antidepresíva robia zle povedia ti povedz to na vizite,na vizite ti povedia treba vydržať,zapríčinili ste si to tak musít čosi vydržať, Ja som mysle že to bude ako v pohode,že dajú človeku infúzie a bude pohoda,no realita bola iná.Skutočne si zisti všetko o liečebni aby bola dobrá,kvalitná starostlivosť,hlavne odborníci. Napíš mi na akej dávke frčíš ty? Z koľkomg si začal znižovať.

Přidat nový komentář