Ahojte všichni :) , nečekal jsem, že mne bude někdo vnímat jako rušivý či negativní element ba naopak snažím se všechny podpořit a přeju všem ať neberou a vysadí Rivotril. Nejsem zlý člověk a nemám zapotřebí někomu škodit nebo ho špatně navádět. Nevím Petro, kde se v Tobě bere ta útočná nálada, ale beru ji, nemáš to lehké a vybíjíš si to na mne... ok, jen chci upřesnit nějaké věci, NE nejsem zdravý :) Je mi 29 let a od 19 let, jsem měl silné panické ataky, kdy jsem nebyl schopný půl roku vyjít téměř z bytu, nyní mám ještě horší diagnozu a to úzkostně-deresivní porucha, která má už chronický průbě či-li ne nebudu asi zdravý ani za 5 let ani za 10 let :) O tom paroxetinu mluvím z důvodů a teď mne dobře poslouchejte, já ho totiž také užíval v letech řekněme 2009 ( moje první AD, kdy jsem nevěděl, co to vůbec je) - 2011, pamatuji si, jak jsem si psal s mnoha lidmi a varovali mne ať ho neužívám... k věci, JE JEDNO JESTLI JE TO ČECH, RUMUN, ČÍŇÁN NEBO AMERIČAN, jediný rozdíl je řeč.. ALE paroxetin po letitém užívání způsobí, že ho nemůžeš vysadit tak jako RIVOTRIL, rozumíme si? .... Dal jsem již xkrát odkaz na reálné lidi, kteří vysazujou Paroxetin/Paxil/Serotax ( to samé) x let a nedaří se jim to... takže milá Petro, to není nějaká nenávisti, špatné rad apod to je varování, já ho totiž po 2 letech vysazoval asi půl roku a ne nebylo to příjemné, proto radím Jozefovi, aby třeba neudělal stejnou chybu :) Je to naprosto přirozené , že z mého trápení a letitého utrpení nedoporučím stejnou cestu někomu, kdo se snaží vyjít z Riva za "lepšími zítřky" ... a nesuďte někoho, JE ZDRAVÝ, když ho neznáte... a že chodím do práce a funguji? S přemáháním :) Takže závěrem všem přeji at jsou zdraví s co nejšetrnější medikací, tak prosím jsme na jedné lodi, tak se tady nehádejme přece :) měli bychom spolu držet, ne na sebe štěkat.. a pokud by byl zájem, mohu tady, když ty stránky nechcete najít, zkopírovat xyz příběhů lidí, kteří vysazují Paxil a jsou tak v prdeli jako my tady z RIVA... peace všem... ( a pokud Vám tak vadím, tak nemusím zde přispívat, ale přispívejte tu vy at tu Jozefa a spol nenecháte samotného, přeci jen ve více lidech se to lépe táhne!! )
Přidat nový komentář