Kazdy bych chtel vysazovat rychle a bez problemu. Je jen par lidi, kteri meli to "stesti" a podarilo se jim to. Jsou ale lide, kteri BZD uzivali jen par tydnu a vysazovali rok i dele. U snizovani proste problemy budou. Nekdo ma psychicke, nekdo se spankem. Vetsina se snazi hledat pomoc a radu, aby byly problemy co nejmensi. Ale i tak snizovani bezbolestne neni. Kdyby bylo, tak sem nepiseme. Je potreba nezatezovat CNS dalsi chemii. Je potreba si uvedomit, ze kazdy dalsi prasek znamena dalsi pozdejsi vysazovani. Verim, ze stavy pri vysazovani jsou tezke, tak snizujte pomalu a po malych ale presnych davkach, v tom to je. To neni jenom moje zkusenost! To, ze tady nekdo kritizuje skrabani, ci rozpousteni, svedci o jeho necitlivosti. Kazdy jsme jiny a kazdy vysazovani prozivame jinak. Nekomu to jde lehce, nekomu hur. Neplati, ze jak dlouho se uzivaji BZD, tak dlouho se vysazuje. To bych ja musel vysazovat 20 let. Snizoval jsem 1,5 roku a slo to, i kdyz velmi tezko. Remeron mi ve snizovani ale nepomohl, protoze jsem mel na nej po letech uzivani toleranci. Co se tyka ukonceni vyroby Rivo, to uz tu bylo nekolikrat napsano. Rivo je a bude v ČR. Lide ze Slovenska, kde udajne neni, si nechaji napsat recept, ktery je platny i v ČR.
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Přidat nový komentář