Autismus je vrozenou poruchou sociální interakce a komunikace. Jde o vadu ve vývoji a fungování mozku, kvůli které autisté odlišně vnímají běžné situace a neadekvátně na ně reagují. Mezinárodní den autismu, který připadá na 2. dubna, nám připomíná, že každý člověk s autismem je jedinečný a má právo na podporu, která mu umožní žít co nejplnohodnotnější život.
Tak sám si prostatu nenamasíruješ to prostě není z fiziologického hlediska možné tam nedosáhneš. Ale já když cítím že mám v pánvi problém a zase se mi to tam stahuje tak si sám masíruju otvor kolem konečníku.Zní to blbě ale je to tak a jinač to bohužel nejde.Když jsem ve vaně vezmu na prst trochu lékařské vazelíny a lehce si promasíruju vstup konečníku hotovo..za chvíli uleva.Zdá se to divné proč kolem konečníku ale tam jsou právě svaly které se táhnou až k prostatě a obepínají ji. No a prostatu mi občas namasíruje i manželka tu to naučil jeden pan urolog.Samozřejmě to není žádná sexuální masaž jak by se mohlo zdát ale opravdu jen zdravotní nic víc nic mín.Tak jako když někoho bolí záda tak ho někdo namasíruje je to to samé.Samozřejmě každá žena / přitelkyně to nedokáže udělat prostě to nedá...já mám štěstí že s tím nemá problém. Jinač měl jsme obrovské problémy hlavně tlaky v pánvi,varlatech,konečníku.Sezení velmi nepříjemné. Dnes jsem skoro zdráv téměř bez bolestí občas se to někdy trochu ozve.Ale není to jenom o masáži prostaty je tam strašně věcí kolem co je potřeba dodržovat. Ale hlavně je to fakt blbá nemoc a zítra může být vše jinak a zase blbě.

Přidat nový komentář