Pokud se v následujících dnech chystáte do přírody, zpozorněte. Klíšťata jsou v těchto dnech mimořádně aktivní. V takovém případě se doporučuje: použití repelentu, nevstupovat volně do listnatých a smíšených lesů, pohyb pouze po zpevněných cestách a večer i ráno prohlídka těla, případně odstranění klíšťat.
děkuji moc za odpověd, já nad tím právě začal přemýšlet protože jsem 11 den co beru doxybene a včera mě zase docela bolelo na hrazi tak mam obavy aby to vubec fungovalo..každopádně ted jak píšeš ohledně citlivosti tak jsem našel zprávu ohledně kultivace z prosince Enterococcus faecalis: kmen neprodukuje beta-laktamázu Ampicilin......C platí i pro Amoxycilin - Amoxicilin/k.klavulanová Nitrofurantoin.....C Norfloxacin.......C platí i pro Ciprofloxacin,Levofloxacin Strepttococcus agalactiae: Penicilin.....C platí i pro Ampicilin,Amoxycilin,Ampicilin/sulbaktam,Cefuroxin Amoxicilin/k.klavulanová. Piperacilin Erytromycin.....R platí i pro Azithromycin,Clarithomycin, Roxithromycin Clindamycin......R Kotrimoxazol.....C Tetracyklin......R platí i pro doxycyklin Nitrofurantoin.....C Pak tady je eště kult.na kvasinky Negativní kult.na GO nález Negativní kult. g.vaginalis Negativní kult.anaerohní Negativni C = citlivý: citlivý,zvýšená expozice: R= resistentní Pak tam jsou eště z krve na ruzne pneumonie atd vše negativní. Jako nejhorší je že vám lékaří pořádně neřeknou o co jde atd... potom se šokující info dozvídám tady že to jsou docela zásadní bakterie které nejspíš mohou za muj problem a diskomfort... pokud se v tom někdo orientujete budu rád když k tomu napíšete nějáké info, třeba i to na konci nějáká resistence na co ?
Přidat nový komentář