Autismus je vrozenou poruchou sociální interakce a komunikace. Jde o vadu ve vývoji a fungování mozku, kvůli které autisté odlišně vnímají běžné situace a neadekvátně na ně reagují. Mezinárodní den autismu, který připadá na 2. dubna, nám připomíná, že každý člověk s autismem je jedinečný a má právo na podporu, která mu umožní žít co nejplnohodnotnější život.
Ahoj všem, také jsem byl účastníkem této diskuze a díky bohu jsme se z toho dostal... Dlouhou dobu jsme už chtěl sepsat své zkušenosti a co mě skutečně pomohlo :-) Většina lidí co se z tohoto dostanou tak na toto období chtějí co nejrychleji zapomenout a uzavřít tuto kapitolu. Takže jak to vše začalo a co jsme vše podnikl. První příznak byla bolest po ejakulaci, po zhruba měsíci se přidalo bolest pánevního dna či konečníku. Poté klasika, obvodák mě poslal k urologovi, diagnóza nebakteriální zánět prostaty a antibiotika. Antibiotika samozřejmě nepomohla, což není překvapivé když je to nebakteriální zánět :-) Poté návštěva soukromé kliniky v Praze, další léky, rázová vlna, nic z toho nepomohlo. Vyzkoušel jsem všelijaké diety, koloidní stříbro, atd.. bohužel stále podobné. Byl jsme zoufalý, navštěvoval různá fóra a dále se bořil do příběhu lidí co mají tento problém dlouhá léta. U jednoho videa na youtube ohledně chronic pelvic pain jsme našel v diskuzi pojem, its mind body connection, try find TMS. A tak jsem začal pátrat o co se jedná. Ve zkratce se jedná a bolest, kterou naše tělo reaguje na stres. Typická je bolest zad či migrény atd., ale i bolest pánevní oblasti je častá a na netu najdete mnoho lidí co se vyléčili když pochopili o co se jedná. Doporučuji youtube kanál: TMS free pain you. To mě pomohlo nejvíce... když budou dotazy tak rád zodpovím :-) Bohužel u nás se o tomto moc nemluví :-( Držím palce všem ale věřte, že řešení existuje !!

Přidat nový komentář