Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Ahoj Jano, chápu jak to myslíš, ale tady se bavíme o CPPS - tam skutečně nemá smysl do sebe cpát ATB, pokud nemáš CP/CPPS III/3A zánětlivá prostatitida - pak má smysl ATB alespoň 1x vyzkoušet. Ale ona je i chronická bakteriální prostatitida. Je to ten zbytek nemocných 5-10%. A postihuje převážně prostatu. Třeba v mém případě všechny svaly pánevního dna mám v pořádku. Nikde žádná bolest. Jakmile mi doktor sáhne na prostatu tak obrovská bolest. Navíc v pánvi a podbříšku mám neustále horko - od zánětu. Cítím jak zánět roste atd. Tohle si myslím, že lidé s typickým CPPS vůbec nemají. A k tomu mám prostatické kameny. To je právě největší problém. Ty mohou vznikat po vyléčeném bakteriálním zánětu tak, že v místě, kde ti hlodaly bakterie se ti udělá jizva. Na ochranu té jizvy ti tělo udělá takovou krustu - prostatický kámen. Do této chvíle vše OK. Jenomže pokud se ti vrátí bakterie, pak jim právě tyto kameny slouží jako dokonalý úkryt před ATB. A pokud máš typické uropatogeny jako např: Enteroccous feacalis tak řada kmenů této bakterie vytváří biofilmy. To pak můžeš mít jakákoliv ATB a nepomohou, protože ATB se přes biofilm nedostane k bakterii. Sice píšou že "existují" přípravky pro boj s biofilmy, ale výsledky jsou rozpačité. Asi nejznámější je NAC. Pak krásně vycházejí "negativní kultivace", ale tobě je špatně. CPPS je úplně "jiná nemoc". Nebo jak píše Mudr. Fugner - není to nemoc je to stav. Jako brát ATB 3 roky v kuse je sebevražda to souhlas. Já jsem to taky s ATB přehnal, ale mě na poprvé 4,5 měsíce v kuse na ATB skutečně zabrali. Proto ti muži uvažují o odstranění prostaty v naději, že "odstraním-li zdroj infekce" budu bez bolestí, které má člověk denně. Třeba v mém případě teďka mám neustálé bolesti, které ještě k tomu sílí. A nevím kam až to budu schopen vydržet. Myslím, že takto se to u CPPS nechová. Není ani vteřina, kdybych byl bez bolesti. Ani jediná. Není to o tom, že bych řekl, že "včera mi bylo zle a dneska se cítím bez bolesti". To vůbec takto není. Proto CPPS je slaboučký odvar oproti CP.

Přidat nový komentář