Martine, trošku mě fascinuje, že se odmítáš vyléčit a ještě si mi nenapsal na výše uvedené telefonní číslo. Zaprvé je zcela zřejmé, že potřebuješ Moxifloxacin, který při užívání 30 dnů ti zcela bezpečně vyléčit Enterokoka Faecalis. Pokud nemáš poruchu sluchu a tinnitus či si neměl po chinolonech problémy se šlachami, nemusíš se bát vedlejších účinků. To, že sis sehnal Levofloxacin je sice fajn, je to na Enterokoka druhý nejlepší chinolon, ale většině Rusáků na základě důkladné analyzý ruského fora na prostatitidu to většinou nezabere. Moxifloxacin totiž vytváří daleko vyšší koncentrace v prostatě. Další věc, to o čem ty si čteš, já už dávno mám vše vyzkoušené. Bakteriofágy z Tbilisi ti v žádném případě Enterokoka Faecalis nevyléčí, fungují velice pomalu a málo, je to spíše dobrý doplněk léčby. Další možnost léčby Enterokoka Faecalis s cílem plně ho eradikovat jsou intravenozní Fosfomycin nebo Piperacilin/Tazobaktam, takže mám k dispozici. Pokud chceš pouze Enterokoka zaléčit v nejhorším stavu a ne vyléčit, lze to i orálním Ciprovloxacinem nebo Fosfomycinem, dostaneš se z nejhoršího, ale budeš ho tam mít pár týdnů po léčbě znovu, to samé platí víceméně pro ten již zmiňovaný Levofloxacin. Co se týče citlivosti, tak je ještě na Enterokoka super Linezolid, taktéž mám, nicméně ten je dost drahý a nemá zdaleka tak dobrý průnik do prostaty jako Moxifloxacin. Prostě zkrátka a dobře na Enterokoka Moxifloxacin.
Přidat nový komentář