V některých případech cévní mozkové příhodě předchází nenápadnější verze. Mnoho lidí tomuto drobnému výpadku nevěnuje pozornost, protože příznaky většinou během několika minut odezní. Avšak za několik hodin, dní nebo týdnů může člověka postihnout cévní mozková příhoda s vážnými následky.
Chtěla bych touto cestou pomoci lidem ,kteří také trpí bolestí paty jakou jsem i před časem trpěla já.Babskou radou,kterou jsem osobně vyskoušela na sobě a pomohlo to.Je to sice zdlouhavá léčba,ale o to účinější a věřte ,že trpělivost,kterou tomu budete věnovat se vám 100% vrátí v bezbolestnou chůzi. Je potřeba každý den po dobu 3 měsíců opravdu pravidelně. Každé ráno na igelit nanést kostivalovou mast.Tu pak přiložit na postižené místo a ovázat. Nechat působit do večera. Každý večer na gázu nalít kostivalovou tinktůru,přiložit na postižené místo,překrýt igelitem a ovázat. Nechat působit do rána. atd. ˇUleva příjde nejpozději do měsíce,ale nesmíte s tím přestat ,ikdyby to už nebolelo.Je potřeba dodržet celý léčebný postup,aby se bolest už nevrátila. Přeji bezbolestnou chůzi a krásný den.
Přidat nový komentář