Zdravím vás,já jsem rázovou vlnu,jak jsem absolvoval,už zde popisoval,ale rád to doplním.
Pani doktorka vám říká,že je to velmi bolestivý zákrok.Jo bolí to,ale pouze asi 15 minut při aplikaci.
Určitě více bolí,když se pata opichává.Samotný zákrok probíhá tak,že doktor nejprve ultrazvukem zaměří místo na patě.Potom vám píchne umrtvovací injekci do paty.To bylo dost nepříjemné.Je to asi minutu,taková tupá bolest.Po chvilce začne aplikovat rázovou vlnu.Jezdí po patě něčím podobným,jak ultrazvuk (např.podobně se používá při kontrole plodu v těhotenství-tak mě to připadalo) Když s tím jezdí po patě,tak to tak cvaká a přitom to jakoby píchalo do paty.Doktor Krejčí mě říkal,že pokud mě to bude moc bolet,tak to klidně na chvílu přeruší a potom bude zase pokračovat.Přitom ty ráze počítá.Když bylo 500 tak jsem přemýšlel,že mu řeknu,ať na chvílu přestane,ale potom jsem si to rozmyslel.Došel jsem k závěru,že to není tak hrozné,raději ať to mám za sebou.Ten ráz bolí pouze,když se pohyboval na okraji umrtvení-ale jděte do toho-ty bolesti při chůzi,které jsem předtím prožíval byly horší.
A ženy prý mají nižší práh bolesti,takže pro vás to bude určitě lepší.
Já bolest nemám vůbec v lásce
Jinak na neschopence jsem nebyl.Bylo mě doktorem doporučeno-prý mě to možná opuchne a zmodrá,abych si jeden den na patu dával ledové obklady a ze dva dny aby noha byla v klidu.
Vzhledem k tomu,že jsem od doktora normálně odešel,noha ani neopuchla,ani nezmodrala,tak jsem nic neledoval. V pohodě jsem odjel autem 80 km dom,přesto že mě doporučoval,ať si vezmu řidiče.Asi dva dny jsem pouze polehával,třetí už jsem dost chodil.Já jsem dost neposlušný pacient.
Od té doby nevím,že mám patu a to je k nezaplacení.Bez váhání bych šel znovu.
Tak jsem vám to vyčerpávajícím způsobem popsal.
Kdy na to jdete,nebo už to máte za sebou ?
Napište mě případně váš názor-nejlépe na můj email:[email protected]
J á už na tyto stránky nechodím a dnes jsem je chtěl vymazat ze záložek.
Přeji vám,ať vám to proběhne minimálně tak dobře,jak mě
Přidat nový komentář