Dobrý den, trápí se s ostruhami již několik let. Prošel jsem postupně všemi terapiemi od gelů, injekcí, ultrazvuku až po rázovou vlnu, která měla dle informycí soukromého lékaře v Brně vše vyřešit. A tak jsem uhradil za poměrně silné dávky (řečeno doktorem) zhruba 7500.-Kč (1500.-Kč/dávku). Když stále bolelo, dal mi zaručené "americké" injekce, které prý pomohou, výsledkem byly potrhané vazy a nesmírná bolest, kdy jsem chodil o berlích. Výsledek je, že mi další ortopéd, kterého jsem pak vyhledal, zakázal na rázovou vlnu chodit, žádné podobné injekce, protože jsem nyní v situaci, kdy mě bolí obě paty a ostruhy i v klidu. Takže po nějakém namahavějším pohybu se nemohu cca 1 den pohnout bez bolesti, pak trošku bolest ustoupí, ale ne zcela. Co bude dále, to nevím. Buďte opatrní a nevěřte všem slibům privátu, kteří Vám za peníze slíbí a bohužel i provedou cokoliv. Budu hledat další možnosti, protože takto se to nedá. Druhý ortopéd mi slíbil pomoc, takže uvidíme. Chybí mi ještě možná laser a pak rentgen, i když si nejsem jist podle informací lepším výsledkem. Operace nic neřeší, před ní mě varoval "starý praktik", který se touto problematikou zabýval celý život v Brně v Bohunicíh v nemocnici. Přeji všem alespoň úlevu a varuji před slepým užíváním všeho, kdy Vám doktor slíbí, že právě to co nabízí, je to pravé a jedinečné, i když to něco stojí. Ale neudělejte něco pro zdraví, i když to něco stojí a údajně i pomůže... VR
Přidat nový komentář