Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Ahoj Alčo,nic si z těch chlapů nedělej.Je to prostě plemeno,které vidí jenom sebe,potom zase jenom sebe,pak dlouho nic a potom možná nás ženy.Já se už nad tím ani nepozastavuju a myslím si své.Když oni marodí nebo mají nějaký problém tak se musíme točit jenom kolem nich ale běda když je něco nám.To je totiž normální a ze všeho děláme vědu.Ale to je asi všude .Včera jsem byla na docela dlouhé procházce,protože jsme šli do lesa a trochu zabloudily tak že s toho bylo asi 15 km.Dnes jsem jela na rehábku na kole to je asi tak 4 km tam a 4 km zpátky a docela mě bolí nohy.Vlastně všechno.Odpoledene jedu za vnučkama ale to už jedu autem protože na kole bych to už nedala.Večer budu sama doma protože chlapi jedou na fotbal do Plzně,tak budu relaxovat.Alčo jsem ráda,že ti ty prášky pomáhají alespon v tom spaní.Když se vyspíš tak se cítíš dobře.Ale určitě ti zaberou i jina jak potřebuješ a bude ti stále lépe a lépe.Mějte se všichni moc hezky a užívejte krásných dní protože na výkend se má zase ochladit ale asi citelně.Zese se bude topit.Pa pa a pište.
Přidat nový komentář