Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Milá Kornélie ve 30 letech tedy 3 měsíce před jsem chtěla ukončit svůj život skokem z mostu.Protože jsem si myslela,že když mi otevřou hlavu bude tam zhoubnéj nádor s metastázemi a já dopadnu tak jako strejda s tetou.No prostě že se budu trápit bolestmi a umřu.Dostala jsem se však k výbornému lékaři který je zárovenˇ i dobrý psycholog a on věděl jak na mne.Já se z té hrůzy dostala 13 let jsem po operaci na kombinaci antidepresiv a antiepileptik a funguji.Musíš si najít cíl pro co žít.Já měla tehdy 12 letého syna a roční čivavu .To mne v těžkých chvílich drželo nad vodou a hnalo kupředu.Věřím že i ty si najdeš ten svůj cíl a zvládneš to.jen si musíš alesponˇ trochu věřit a mít se ráda. Dnes když je syn dospělý a čivava je stará tak jsem začala pomalinku dělat Avonek.Je to pro mne určité rozptýlení.Přeji sluníčko v duši.Sylva

Přidat nový komentář