Pro Lucii. Milá Luci. Hlavně se neřiď těmi všemožnými názory na diskuzích. Snad jsi sama soudná. Já už několik let beru Lexaurin. Ani Asentra, ani všemožné jiné léky mi nepomohly tak, jak jeden Lexaurin. Také vím, že je návykový, ale můj psychiatr to nehrotí. Klidně mi ho předepíše, samozřejmě pokud bys toho do sebe valila velké množství a musela pro dosažení účinku neustále navyšovat dávku, pak by to bylo na zamyšlenou. Ale můj psychiatr mi předepsal Lexaurin i k Asentře, a když jsem vypozorovala, že i při braní Asentry je mi zle, začala jsem ji pomalu vysazovat a svého lékaře jsem o tom informovala až jsem ji měla vysazenou. Vím, že to není správné, vysazování má probíhat pod lékařskou kontrolou, ale jak říkám, lékař z toho nedělal vědu, předepíše mi jak Lexaurin, tak i Stilnox a já sama sobě zakázala lozit po všemožných diskuzích, abych si zbytečně nedrásala nervy. Jistě se zde najde mnoho lidí, kteří se mnou nebudou souhlasit, ale jsem už dost stará na to, abych měla svůj rozum a nedělám nic, bez vědomí mého lékaře. Také bych s Lexaurinem chtěla praštit už jen proto, že je drahý. Ale když je mi blbě, tak jedině on pomůže. Tak nač se s tím nervovat.
Bohužel nám nebyla dána do vínku flegmatická povaha, ale jistá nevyrovnanost, a než se zbláznit, tak raději sáhnu po tom, co mi pomůže.
Hlavu vzůru, holka.
Přidat nový komentář