Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Do frasa, zase sa mi podarik pieklep - ROZVAHA!!! Prepáčte, mám naozaj slabý zrak. Ale, teraz by som chcela povedať len to, že sa pod tento môj hendikep podpísali množstvá AD + benzodiazepíny. Dievčatá, ak ich nemusíte brať, nerobte to, Viem, že na depresiu je potredbé užívať AD, ale... Ak ste silné a dokážete to, užívajte ich len do času - niekoľko mesiacov ... potom sa pokúste riešiť svoje psychické problémy prostredníctvom psychoterapetickej liečby. Na to však musíte byť silné, viem, niekomu sa to nepodarí, no niekto na to má. Všetkým , ktorý ma požiadajú o pomoc, rada pomôžem. Mám mnoho skúseností s praxe, štúdia aj z reálneho života. Pekné leto želá KATKA.
Přidat nový komentář