Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Ahoj Alčo,jsem moc ráda že jsi se ozvala.No já se starám o tchíni,ta je nemohoucí,i když pár kilometrů bydlí její dcera,která nemá moc zájem ale když přijede tak je nejlepší.Nevím jak dlouho to vydržím.Taky mě není někdy moc dobře ale musím fungovat.Slovo musím se mě hnusí ale nevím jak jinak by to šlo udělat s tchíní.Ted se taky vrátí tchán s operace kolene a můj přítel jde za týden do nemocnice taky na operaci s kolenem.Nemocný dva chlapi,to je ne špagát.Já jsem přestala brát mirtazapin na noc s docela spím,teda někdy špatně ale brát ho už nebudu.Jinak Argofan beru stále.Chodím na kontroly tak jednou za 8 neděl.jsem ještě stále na pracáku ale jen do konce dubna.Taky si nedovedu představit že bych dělala 8 hod.v kuse.I když mám zápřah tak si taky sednu nebo si odpočnu ale tahle ta péče je 24 hod,denně a 7 dní v týdnu.Nikdo mě nevystřídá.Tak se měj moc hezky,držím palečky aby se Ti dařilo lépe a lépe a zase někdy napiš.pa pa
Přidat nový komentář