Ahoj Peter. Áno nemýliš pracujem ako automechanik v servise. Peťo bol som v čase keď som vysadzoval rivo na operácií chrbtice konkretne S5 S1 to je driekova časť. Bolo to uz tak hrozné že som chodiť nevedel bez barlí. Proste ľava noha úplne nefunkčná a v bolestiach takých ze to neprajem niekomu. Po operácii je to súper. Chodím aj ked bolesti su, ale chodím. Pätu si uz nikdy cítiť nebudem, tiež palec a priehlavok. Teraz ma dosť drví krčná časť chrbtice. Tiež hnus. Trpnu ruky tlak do hlavy závraty, pocit ťažkej hlavy, zastrené videnie, závraty. Vzdy niečo stoho. Neurológ ktorý ma operoval mi povedal, ze je to ako domino. Posere sa spodok, a pokračuje to smerom hore.... Alebo na opak. A tiež potvrdil to, ze toe stavy ktoré mám nechali na na mne rivo..... On rivotril predpísal len epiletikovi, alebo človeku ktorý trpel stuhnutym svalstvom..... A psychosi to začali zneužívať a dávali to ludom aj na úzkosť a pp. Peťo je to zložité. Proste musíme stým žiť. Lekári sa tym zbavujú liečiť človeka ked ho pošlú domov s mirtazapimom achhh ved ako si sa stym natrápili aby si dal preč remeron. Ja nechcem nikoho uraziť Peťo ale nebol ten dr idiot ktorý ta s mirtazapimom poslal domov? Bratia flektror je prášok..... Je fakt dobrý . Nevzniká na ňom závislosť. Michal pošlem ti na FB foto..... Ale na ten kameň kym nebude von fuuu neviem či to zoberie. A podľa toho co opisujes ze co do teba napichali tak to bol asi teamal. Na ten liek veľké bacha. Fetaci aj vlastnú mater predajú aby ho mali. Peter a všetci verte, ze sme to dali, a znovu dáme.
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Přidat nový komentář