Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Miso, nechavaji Te cekat strasne dlouho. Fakt to neni sranda odkladat Tvou operaci. Ale vse, co jsi popsal s pohotovosti a chovanim doktoru, jsem take zazil. V bolestech a s teplotou cekani 3,5 hodiny, potom odesilani k jinemu doktorovi, ktery mi napsal Mirtaz. Do zpravy ani nenapsali, ze jsem mel teplotu a na rozloucenou mi jiny doktor rekl, ze se nemam pozorovat a budu zdravy. Nechapu, co se s doktory deje. Je to podelana doba./ Nechapu, ze v jedne nemocnici, prvni vysetreni, z histologie potvrzuji zanety a v druhe nemocnici, novejsi vysetreni, mam histologii v norme. Pochopil bych to, kdyby slo jen o zanety, ze se stav zlepsil, ale v tom prvnim vysetreni byly zmeny na jicnu, ktere se nedaji vylecit, jsou nevratne, trvale poskozeni. Takze co si myslet? Ze v druhem pripade bylo histologicke vysetreni odflaknute? Nebo tam je nejaky zacatecnik, ktery nerozezna zmeny na jicnu? Take mam pocit, ze se nase zdravotnictvi propada do 16. stoleti. Stara, zkusena garda doktoru odesla do duchodu a mladi to neumi. Hlavne, ze vse svadi na psychiku. Take nic nezobu. Jen na to zazivani. Miso, drz se a dej zpravu.

Přidat nový komentář