Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Všechny Vás zdravím.Jiříku,léčba antidepresivy je obyčejně velmi zdlouhavá a vyžaduje přes všechny těžké potíže velikou trpělivost.Je to i o víře,že mi léčba zabere.V příbalovém letáku Asentry si přečti,že první příznaky zlepšení přichází po dvou až čtyřech týdnech od počátku léčby.Ale je to individuální záležitost a může to trvat i trochu déle.Věř tomu,že Ti psycholog pomůže a poradí,jak se s těmito stavy vyrovnávat. Klárko,je mi líto,že Ti léčba nezabírá,snad Ti nové léky zaberou lépe.Někdy je třeba vyzkoušet víc druhů léků,než něco zabere,vím,že je to zdlouhavé a člověk je z toho víc než otrávený,ale věřím tomu,že nakonec bude všechno jak má být.Já už jsem se smířil s tím,že budu AD brát doživotně.Tím Tě nechci srážet k zemi,jak jsem už uvedl,je mi skoro 48 a vždy,když jsem léky vysadil,za určitou dobu se deprese zase vrátila.A co se týká jídla, když je člověku zle,tak na jídlo nemá pomyšlení,taky mám tu zkušennost,že jsem do sebe cpal jen suchý rohlík přes moc.Celý jsem se klepal,hlavu jsem měl jak škopek,cítil jsem se slabý,motal jsem se jak po opici.Moc a moc Ti držím palce,aby se to zlepšilo. Kačko,souhlasím s Klárkou,možná by to chtělo zkusit jiná AD.Po čtyřech měsících by to už mělo působit naplno.Tím se ale nevylučuje,že do toho nemůže občas člověk spadnout.Ale jen občas a krátkodobě,to znamená,tak na den. Hanko,nejsem z jiného světa,jen si někdy myslím,že do tohoto světa nepatřím,že jsem se měl narodit v jiné době.Co se týká "fyzického pohlazení" rozumím co tím myslíš.Není nic hezčího,než ženu obejmout,políbit a říct jí mám Tě rád,nebo jí jen vzít za ruku,či pohladit po tváři. Peji všem,klidný a krásný den.František.

Přidat nový komentář