Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Děvčata, jako bych četla o sobě!!! Také nemám ráda víkendy:o), Já vysadila Asentru, protože mi bylo děsně a tak mám jiné AD, ale sem lezu pořád:o), vždyť je přece jedno, co bereme-všechno je na jedno brdo a máme stejné pocity... V práci jen sedím, moc lidí nechodí, ale je mi olíp, když odejdu z domova, pak nějaký dopolední útlum, většinou mě začne bolet hlava, po práci většinou jedu na kole na tenis, kde hrajeme s ženskýma, nechce se mi většinou a pak jsem ráda, že jsem byla, vyběhám se a je mi fajn, večery jsou úplně nejlepší, jako bych byla zdravá:o)...modlím se, aby i ráno to tak bylo,ale není...otevřu oči, začnu přemýšlet, jak mi dnes bude a začne klepavka a dál to znáte:o) Zítra jdu k mému psych, tak jsem zvědavá, co mi řekne... A je tady víkend!!! A ještě k topmu pařák má být, to bude zase něco :o) pište !! Papa

Přidat nový komentář