Kačko, to mě mrzí, že se pořád necítíš dobře. Doufala jsem, že výměna AD tě z toho dostane. Třeba to chce opravdu ale ještě jen čas, běžně prý prášky zabírají až za 4-6 týdnů, takže vydrž!!! Já mám rána taky nejhorší, to se nemůžu dokopat z postele. Mám pocit největší únavy právě po ránu. A když se probudím tak též pociťuju třes, projeví se mi to klepáním zubů.. divný,co?? říkala jsem to psychiatričce a ta mi řekla, že je to celkem logický, že ta rána jsou nejhorší. člověk podvědomě cítí, že je celý den před ním, tudíž celý den stresů, situací atd. Odpol je mi většinou nejlépe (i když není to co dřív, pořád to nejsem já), večer na mě padá zase obr únava. řekla bych, že to točení hlavy je lepší, točí se mi jen při vypjatých situacích, ale unava pořád. ted zažívám taky docela stres, manželovýmu kolegovi zemřel kolega na rakovinu - jeho ročník. Mají dvě malý děti, asi ve věku našich. tak jsem z toho fakt špatná, nějak se od toho nemůžu oprostit. Nevím, jak zvládnu pohřeb, chjo, to je pořád něco!!!
Od středy zvedám dávku asentry na 100 tak uvidíme co to se mnou udělá. Zatím beru těch 75, snáším to, ale ok to pořád není. stačí malinký konflikt či nepříjemnost a jsem úplně rozhozená. Jinak nálada lepší, cítím se už taková trošku víc v pohodě, nebrečím, nepřemýšlím o tom, zda má život cenu... Takže asi nějaký účinek mají. nerada bych AD měnila a zvykala si na něco jiného zase :(
Pište, pište, ráda vás čtu..
Přidat nový komentář