Prezdivko, Lexaurin bych taky nebrala...psych.dávají jako doplněk na začátek neurol, nebo xanax, nebo rivotvil, jak tady ostatní píší... Mně říkal doktor, že tak na měsíc to prostě musím k tomu mít, taky jsem chtěla dělat hrdinku, brát jich co nejmíň, nebo radši žádný a byla jsem totál v hajzlu...klepačka, třes , brnění rukou a neklid po těle... Oni vědí, jak to brát a je nutné je poslechnout.
Já nevím, jak vy, ale já mám nejhorší stavy-ty vnitřní třesy-dopoledne, přes oběd.odpoledne se to zlepšuje a večery mám úplně nejradši-to je mi dobře, jako bývalo dřív pořád...
Já ten cital brala kdysi právě a přiznám se, že jsem byla po měsíci v poho, úzkosti mě opustily, ale začala jsem přibírat...
No a teď, když jsem do toho spadla zase, tak jsem chtěla něco, po čem nepřiberu...asi mají doktoři zprávy, že po asentře se hubne a j tak mi ji dal...no a ty stavy jsem fakt nečekala...mám tedy zpět cital, zatím netloustnu, ale hlavně nejsem ještě vůbec v pohodě a podobné stavy, ale ne tak hrozné, jako u asentry , mám znovu. je divné, že když jsem cital brala poprvé, tak jsem se cítila normálně, naopak líp a líp a do měsíce úzkost nebyla...postupně jsem to po třech měsících vysadila...bylo mi dál fajn několik měsíců, je fakt, že jsem si občas vzala neurol, ale jinak poho no teď jsem totál do toho spadla, protože se bojím nemocí a smrti a to mám neustále v hlavě, přemýšlím, když mě něco píchne, že to je něco strašného atd...ale to vy tady znáte...
Takže zítra se netěším na ráno, dopoledne a odpoledne už to bude fajn...snad:o), no a za par týdnů už se budeme jen smát a budeme si tady psat samé pozitivní věci:o) papa
Přidat nový komentář