Ahoj lidi, také se chci podělit se zkušeností s užíváním Asentry 100, tedy zatím jsem na začátku, beru jí pět dní, před tím jsme asi 14 dní brala Citalopram, jeden ráno a půl v poledne, a začátek byl jako v hrooru, nemohla jsem nic, byla jsem uplně mimo, nic jsem nemohla dělat, musela jsem se hrozně nutit, to trvalo asi týden, pak přišlo zlepšení na asi dva dny a pak se mi vrátila ta deprese kvůli kerý jsem je začala brát, po 14 dnech mi dokor léky vyměnil za Asentru 100, k tomu od začátku berz Mirtazepan půlku na noc, a občas Rivotril, tomu se snažím vyhýbat, neberu ho pravidelně ale jen když je mi hůř. Od začátku deprese mám sníženou chuť k jídlu, co beru AD tak mám i ranní nevolnost, někdy i zvracím, tak by mě zajímalo jestli to taky někdo po Ad má, někdy to trvá celý den, nemám chuť k jídlu až odpoledne a na večer se to lepší a po to Mirtazepanu mám vždycky velikou chuť k jídlu ale to je zas divný se takhle nacpávat na noc. Tak by mě zajímalo jestli někdo prožívá něco podobného a jestli má někdo zkušenot s tím , že to časem přejde a bude lépe. Nejhorší jsou zatim rána, nevolnost a k tomu takový černý myšlenky , strach a brnění až mrazení v rukou. Jinak Ad jsem začala brát na depresy která se dostavila zničeho nic, úzkost od rána do večera, prostě hrůza, byli jsme na dovolené a na ní nevzpomínám ráda, derpese se dostavila asi 14 dní před ní a tm jsme byla mimo, nedokázala jsem se radovat, cítila jsem jen úzkost, tak mi to přišlo strašně líto. Lidí kolem sebe mám co to vědí,havně rodina, snaží se pomoci, maminka , manžel tomu moc nerozumí ale je hodný, děláme co můžeme, doufám teda, že už ty prášky zaberou, furt si oapkuju, že zaberou, když pomůžou jiným tak mě musí taky. Už aby to bylo za mnou.Jsem moc ráda, že jsem natrefila na tento web a můžu se svěřit, taky jsem ráda, že v tom nejsem sama ale všem přeji, aby bylo líp, protže tenhle stav nikomu nepřeji zažít. Mějte se Šárka
Přidat nový komentář