čauky debatníci!! tak zase čučím, zda se někdo ozval a nedá mi to, abych zase něco nepřispěla:o), dnes bylo o něco lépe, ikdyž jsem si vzala neurol, ten pocit tam prostě byl..mamča se vrátila z nemocnice, je lepší a věřím, že to bude tak i nadále a bude se to zlepšovat..navečer jsem se dala do úklidu, cejchy atd. , doma se mi smějí, vlastně nadávají, ale mě to hrozně uklidní a pak mám takový dobrý pocit, že mám kolem sebe vše na svém místě..zapomněla jsem tady ještě říct, že to mám celý život, jsem maximálně pořádná, denně uklízím, luxuji, dělám zákryty záclon-asi magor, já vím a myslím si, že je to dokonce nemoc..naštěstí jinde mi to nevadí a nejsem nervní, že má někdo nepořádek a srovnané věci-to už bych asi byla v blázinci, kdybych měla ještě u cizích srovnávat..jednou mi mamča říkala, že o takových lidech mluvili v radiu, že mají nějaké geometrično a to někdy vede až k depresím..tak se musím smát..psych.mi řekl, že z toooho to nemám, ale že mu to už do sebe zapadá..:o), Františku, já začala před třemi lety po zkolabování v letadle s úzkostma, strachem, že zase omdlím, měla jsem brnění a návaly na omdlení, ale nic, navštívila jsem teda poprvé psych., to jsem brala AD poprvé..vše se časem urovnalo a já je vysadila..no a letos na jaře znovu, ale jiné pocity, nechtělo se mi mezi lidi..začaly mě brát záda, nic mi nenašli, ale bolely dál, myslela jsem si že mám rakovinu plic, pak kostí, pak leukémii...no děs..strach z nemocí a smrti..přestala jsejm jíst, pořád na to myslela , sháněla informace na internetu, příznaky nemocí atd..děs..a byla jsem u něj znovu..tentokrát se středně těžkou depresí, fakt mi to trvalo tak tři měsíce, než jsem se z toho dostala, než mi začalo být jedno, že mě berou záda, že se mi udělal modřina..ale já to nechtěla, říkala jsem si, že jsem zdravá-kreví testy atd.to potvrdily..ale ne..jak jsem četla, tak jsme si v tomhle někdo z nás dost podobní..jinak jak jsem psala, mám skvělou rodinu, dceru slušnou, hezkou, moc hodnou,manžel taky hodný, stará se o nás skvěle, mám super práci, cestuji hodně, hraji tenis a přece jsem byla skoro na dně..tak si stěžuji a mám skoro všechno, myslím , že podle toho nemůžeš soudit lidi..je to v nás tam někde v podvědomí..Karkulko, neboj se zubaře:o), jsou horší věci, chápu tě s tím cévkováním a ledinama..byla jsem minulý rok na operaci s močovým měchýřem a vím o čem mluvíš..já chodila s ,,kabelkou,, 14 dní..ale to se vše dalo vydržet, ve srovnání s depresí-fakt..jé, to jsem se rozepsala..taky pěkný prodloužený víkend, já se možná podívám na svatého otce, budeme ho mít tady u nás:o)..papa
Přidat nový komentář