Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Dobré ránko přeji všem lidičky tady. Tahle diskuze se mi líbí aspon vím že nejsem se svými problémy sama. Zatím jsem Asentru brát nezačala opravdu se bojím těch vedlejších účinků. Potřebuju normálně funguvat. Asi se objednám k psychiatrovi, aby mi pomohl. Třeba bude stačit si jen popvídat. Doma jsem včera už manželovi naznačila že mám takové problémy a on mi pouze řekl aŤ na to nemyslím. Je to o to těžší když nemůžu manželovi ani nikomu blízkému říct co přesně mám za problémy. Maminka má totiž velké deprese taky a i když bere AD tak je na tom děsně. Není schopná doma skoro uvařit, vůbec neuklízí, nedbá o sebe. Už jsem si všimla že od ní i pár lidí odešla dál, protože nelibě "voní". A táta už si s ní také neví rady. Takže jim nemůžu přidělávat starosti ještě se sebou. Tak se zatím budu svěřovat vám. Snad to nebude vadit. Budu se vám ozývat hlavně v týdnu, protže přes víkend je manžel doma a ten by se asi divně tvářil, kdyby věděl o čem všem vám píšu. A Kačenko s tou televizí a prací s Tebou souhlasím. Včera manžel přijel po čtyřech dnech z práce řekl mi ahoj, zbaštil večeři, zákusky a s čajem se už přemístil k pc a já opět byla u televize sama. Takže i když je doma člověk je stejně sám. Zatím se s vámi lidičky rozloučím a zase sem kouknu jakmile to půjde. Přeji krásný a pokud možno veselý den...

Přidat nový komentář