Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.
Ahoj, plomba zatím není. Zatím to nebolí (jen trochu občas) a tak jsem objednaný až na příští pátek. Včera jsem byl v práci a jak dopíšu tuhle zprávu začnu něco zase dělat. Uvidíme jak to půjde. Celkově to ale vypadá, že kromě rána už den probíhá relativně dobře. Mám z toho pocit, že už to není "depka", ale spíš nervozita z toho jak zvládnu návrat do práce a taky z toho zubaře. Neurolu beru 0,5, někdy 0,75. Je to míň než jsem očekával, takže v tomhle směru jsem spokojen. Být tebou tak si zkusím třeba 1/4 (0,25) dát, ale na druhou stranu když to zvládněš bez něj tak je to asi lepší. Četl jsem na netu jak se někteří lidi léčili za zavislosti - ale ti toho brali opravdu moooooooc. Jeden šílenec snad 10mg denně. Ale když je člověku opravdu zle tak nehledí na nic a "sežere" cokoliv co mu uleví. Chce to k tomu přistoupit pokud možno odpovědně a stanovit si max. hranici kam lze zajít (třeba po konzultaci s lékařem). Na mejlíka se zatím nikdo neozval. Kolegové mají asi jinší starosti. Tak já jdu zkusit tu práci. Měj se. Moon.
Přidat nový komentář