Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
No ani raději nemluvit o zubech!!!!Už máš plombu?Já sem se dneska neodvážila s tou osmičkou jít k zubařce,ještě počkám,ale dlouho to asi nevydržím.Bojím,bojím.Kouká,že už sem dlouho nikdo nepsal,asi píšou na mejlíka,viď?Dneska měl švagr pohřeb,takže hroznej den.......Ještě to ošklivé počasí:-((A jak jinak je?Co práce,už si si jí donesl domů?Já jdu až ve středu do rachoty,se mi nebude chtít.Ach jo.Tento týden mají děti prázdniny,tak budu závidět holce,že ráno bude spát,zatím co já pěkně v šest vstanu a pomažu pěkně pracovat.Jinak Neurol je zatím pořád celý i když dneska mi moc OK nebylo.Myslela sem si,že po něm budu muset sáhnout,ale vydržela sem,to sem dobrá,viď?Ale fakt sem měla zase pocit úzkosti,jako když mi to začalo.I bušení u srdce a motání hlavy,ale to je tím,jak se mi honí v hlavě švára a ségra(asi)???Snad to bude zase lepší.Teď půjdu hajat,zase už to tu všechno spí.Napiš a měj se pěkně.Martina

Přidat nový komentář