Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
čauky,vy dva.Spíš jedna:-)),Moon se někde toulá a ani nenapíše-darebák.Tak já mám konečně v ruce výsledky té mag.resonance páteře a je to tedy katastrofa.Na krční páteři mám objemný výhřez ploténky,která mi tlačí už na míchu.Tu mám průchodnou jen 8.8mm,což je strašně málo,všechno,co je míň jak 16 mmm,je špatný,tak já to mám vlastně polovinu z toho.No a na bederní páteři mám taky výhřez ploténky s útlakem levého nervového kořene.Fakt super,já myslela,že mi dali špatné výsledky,že si mě spletli s nějakou stařenkou.12.6. s tím jdu na ortopedii,tak sem zvědavá,co doktor řekne.Myslím,že celé to moje marodění v zimě má na svědomí páteř,proto se mi motala ta hlava pořád,klepala se mi levá noha a brněla ruka.No,já sem ráda,že jsem si to zařídila-myslím tu resonanci,protože obvoďačka mě cpala jen lékama a říkala,že to mají všichni.No klasika,všechny obvďáky bych zrušila,hlavně,že mě honila všude možně,jen ne na CT,nebo resonanci.Tahají se o peníze a na druhou stranu si stěžují,že lidi se o své zdraví nestarají a chodí pozdě.Tohle v životě nepochopím.A to sem zdravotník.No nic,dělám tiramisu,tak to jdu narvat do ledničky.Mějte se a napište,potvory.Venku je krásně,musím už vytáhnout kolo:-))).Slibují pěkně až do příštího týdne,tak nám bude určitě fajn.Pa,pa a mějte se faaaajjjnn:-)))

Přidat nový komentář