Potíže se spánkem patří mezi časté obtíže spojené s menopauzou. Ženy mohou mít problém usnout, v noci se opakovaně probouzet nebo se ráno cítit neodpočaté. Na vině mohou být hormonální změny, návaly horka a noční pocení, ale také stres nebo změny nálady. Co může kvalitu spánku zlepšit a kdy je vhodné vyhledat lékaře?
No kde bych se toulal. Tady jsem. BAF!!! Ani se nedivím, že ti doktor léky mění - Citalec jsi brala déle než já a kdyby to bylo to pravé tak už by se účinek dostavil. Někdy to prostě trochu trvá než se najde to pravé. A znáš to. Říká se, že kdo hledá najde..... Tak jsem si četl co píše Icik a jen doufám, že mě nikdy nepotká doma taková krizovka jako ji. Zatím jsme s manželkou relativně krátce, ale doufám a věřím, že nám to vydrží. Co se práce týče - pravda je, že pracovat se musí a doma by člověk asi zblbnul. jen mě štve, že když začínám dělat zakázku tak je všechno jasné a nějak se to udělá. No a až je to před dokončením tak se začnou řešit detaily a to co bylo jasné najednou jasné není. Naštěstí máme zkušenost si nechat všechny požadavky podepsat a když se něco mění tak si to ti lidi prostě zaplatí. A to jsou potom kyselé ksichty. A navíc člověka taková práce přestává bavit - v tu chvíli si musím říkat:"Klid jde jen o peníze....". Jinak je opravdu super, že máme volno. Ještě aby přestalo pršet a bude to OK. Jak přišel pátek, tak ani Neurol nebyl potřeba. Huráááá. Ahoj. Moon.

Přidat nový komentář