Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
No kde bych se toulal. Tady jsem. BAF!!! Ani se nedivím, že ti doktor léky mění - Citalec jsi brala déle než já a kdyby to bylo to pravé tak už by se účinek dostavil. Někdy to prostě trochu trvá než se najde to pravé. A znáš to. Říká se, že kdo hledá najde..... Tak jsem si četl co píše Icik a jen doufám, že mě nikdy nepotká doma taková krizovka jako ji. Zatím jsme s manželkou relativně krátce, ale doufám a věřím, že nám to vydrží. Co se práce týče - pravda je, že pracovat se musí a doma by člověk asi zblbnul. jen mě štve, že když začínám dělat zakázku tak je všechno jasné a nějak se to udělá. No a až je to před dokončením tak se začnou řešit detaily a to co bylo jasné najednou jasné není. Naštěstí máme zkušenost si nechat všechny požadavky podepsat a když se něco mění tak si to ti lidi prostě zaplatí. A to jsou potom kyselé ksichty. A navíc člověka taková práce přestává bavit - v tu chvíli si musím říkat:"Klid jde jen o peníze....". Jinak je opravdu super, že máme volno. Ještě aby přestalo pršet a bude to OK. Jak přišel pátek, tak ani Neurol nebyl potřeba. Huráááá. Ahoj. Moon.

Přidat nový komentář