Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.
Ahoj, v neděli se mění čas, budeme zase muset vstávat o hodinu dřív.Brrr. Ne asi, ale určitě to tu začali mazat. Aby jim lidi nepřešli na Help, protože s tím mají moc zkušeností. Ale tam bylo jenom povídání několika lidí o léku a zkušenostech s jeho braním, tohle není slušné smazat. Dopol. - včera -na terapii se mluvilo o mužovi, že odmítl tam se mnou jít k ní, protože on není blázen a psychouše nenávidí, o dovolených, o jejích dětech ( má 2 dospělé syny a taky ráda jezdí v září), o mém necourání ven, ale taky o tom co dál, jestli mám vyhledat kliniku ESET - jít na společné terapie. Jenže já na Prahu 4 nedojedu. To sem radši zdravá. Proberu to ještě v pondělí s psychiatričkou, ale zatím tahle možnost počká. Zůstanu u ní, začíná se to posouvat. Možná jsme hledaly první tři návštěvy společnou notu. Ideál to není, ale co. Cestou domů jsem nakoupila a pak se mě dokonce poprvé zeptal tak co bylo a jak a co tam probírám? Lítalo to ze mě ten zíral. Věci i 20 let starý, do toho nový... štěstí, že lidi nechodili nakupovat. Pak povídá, že má starosti s financema a proto je " občas protivnej". Zřejmě to měla bejt jeho omluva. My jsme spolu 26 let. Nikdy vám nepřeju aby se váš partner takhle změnil a vy by jste tápali, co se děje, kde je příčina. --- Martinko, kameru záměrně nemám. Trocha soukromí, víš. Ale pokecat můžem, jasňačka. A ty Moone si ho instaluj.Stahni si ho. Léky berte, dám sem zase jeden odkaz na pořad o tom, jak člověk chátrá bez pravidelného přísunu bobulí. Doufám, že to nevymažou. Koukněte se , je to síla. Pa Icik
Přidat nový komentář