Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Marcelko, nechodím do práce, jsem doma na nemocenské. Já kromě svého hlavního zaměstnání mám i vedlejší, které jsem uz zacal delat, takze pracuji tak na 40%. U mne je hlavní práce dosti stresující a pomohla mi ke stavu v jakem jsem, takze se mi do ni moc nechce a hledam si jinou. Zaroven to beru jako takovou dovolenku, kterou jsem asi 12 let poradne nemel. Jsem ted s rodinou, snazim se v ramci moznosti uzivat dnu kdy je mi fajn. Ja jsem se spletl, psychouse mam az zitra :o) Ja jsem si na zacatku urcil priority, kvuli ktery tady chci byt (opravdu jsem na tom byl spatne a proste jsem si to tak v duchu rekl), prace, konicky, kamaradi to vse slo stranou a u mne to byla rodina (mame nadhernou dcerku) s pritelkyni. Z mych prispevku je jasne, ze prace me jenom deptala a myslet na ni v situaci, kdy mi neni dobre mi jenom ublizovalo. Tak jsem ji vice ci mene uspesne ignoroval a zacal byt tak trochu sobec. Stejne tak kamaradi, kdyz mi nebylo dobre tak jsem rekl ze mi neni dobre a oni to pochopili. Kdyz jsem je chtel videt tak jsem rekl fajn, prijedte. Proste jsem se ridil vlastnimi pocity a potrebami a moc na okoli nehledel. Lecba techto obtizi je komplikovana, protoze lecis dusi ktera je sama nemocna. O to je to komplikovanejsi oproti klasickym nemocem. Ale musis proste verit, ze to bude lepsi a ono to bude, to jsou taky myslenky, ktere te leci. Sice mi vsude radi jak prekonavat strach ze situaci co me stresuji, ale ja proste delam to na co me telo staci a postupne staci na stale vice a vice veci. Pred dvema mesici mne nenapdlo, ze vubec budu kdy pracovat a ted uz se mi honi hlavou myslenky jak praci zmenit a jak si ten zivot trochu jinak usporadat, abych uz do toho nepadl nikdy!!! Verim, ze casem to bude lepsi, ikdyz treba vcera mi nebylo dobre a dneska to jeste dozniva. Vzal jsem si Neurol a je to o neco lepsi. No a co? No a nic :o) Drzte se, protoze lide co nad tim zvitezi si muzou rict, ze vi co to je mit radost a snad si i zivota potom vice uziji. Alda

Přidat nový komentář