Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Ahoj všem, Marcele zvlášť. Když jsem zakládal tuhle diskusi vůbec jsem nečekal, že bude tak úspěšná a že vydrží tak dlouho. Hlavní je, aby to k něčemu bylo a to se snad povedlo. Pro Marcelu - prudké zhoršení situace, po zvýšení dávky léků, znám. A je to normální a naštěstí dočasné. Nevím co přesně ti poradit - všechno už bylo v této diskusi napsáno. Hlavně musí člověk vydržet - doslova za každou cenu. Důležité je , že máš oporu v rodině a kamarádech. Já mám doma tři malé děti (všechny do 6-ti let), bezva manželku..... Nevím, nevím jak bych dopadl bez nich. A bez psychiatra. Máme obrovské štěstí, že existují léky na naše trable. Nic se nemá přehánět, ani braní léků. Ale když jde o život - a ono opravdu jde o život - tak je úplně jedno jestli si trochu pocucháme vnitřnosti. Bez léků by jsme tu prostě třeba nebyli........ Navíc si myslím, že ono to s tím pocucháním nebude tak strašné. Jestli máš Marcelo nějaký konkrétní dotaz klidně napiš. Chce to čas a ono se to spraví. Já sám momentálně čekám jak bude. Blíží se krizové období tak jsem docela napnutý jak to letos proběhne. Musím se příznat, že mám trochu strach že se ta mrcha zase vrátí. Občas mám nepříjemné pocity, tak si zobnu Neurol a většinou je klid. Přístí týden mám snad po třech měsících rande s doktorem tak jsem zvědav. navím začínám brát nějaký extrakt z bylinek tak uvidím jestli to bude mít nějaký vliv. Zkouším různé cesty (viz.rozbor vlasů). Podle někoho to jde zvládnout i alternativní cestou, někteří dokroři zas alternativy neuznávajíc a já předpokládám, že pravda je někde uprostřed. Takže bojuj a vydrž. Do ničeho se moc nehrň a ucidíš, že postupně zase najedeš do "normálních" kolejí. A vzkaz pro všechny - i když to přejde tak opatrně a nedivočit. Rádo se to vrací. Když je člověk nemocný tak si říká jak bude odpočívat, míň pracovat, věnovat se rodině a koníčkům. A sotva je mu dobře začne zas honba na mamonem. A co z toho. Nic! Takže opatrně a s optimismem. I když to někdy moc nejde.Moon.
Přidat nový komentář