Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Ahojky Marcel,napsala sem dlouhý příspěvek pro tebe a nějak se to nevložilo,tak teď už jen stručně.I já jsem měla šílený stavy,když mi zvedli Citalec.yslím,že by si měla zkusit nebrat Xanax apod...Zkus to opravdu vydržet a zůstaň jen na Citalecu.Věř,že bude dobře.U těchto léků člověk vážně padne na úplné dno,ale to je proto,že pak se zase pěkně postupně škrábeme nahoru-výš a výš,až je dobře.Věř tomu,že opravdu bude líp.Jinak bych ti chtěla poradit,zkus Magnesium šumivé a kup si v lékárně Pyridoxin a Thiamin.To jsou "béčka" a mě dost pomohly,alespoň si to myslím.Opravdu,zkus a uvidíš.Já nebyla schopná loni vůbec ničeho,jen sem se klepala,byla jsme úzkostlivá,bušilo mi srdce,motala se mi hlava,chtělo se mi zvracet,zhubla jsem asi o 6 kilo,nechutnalo mi jíst,jen pít.Taky sem hodně pila a běhala stále na WC.Myslím,že jsem si tím nahrazovala to,že jsem nejedla.Pak začal hlad,tak sem zvládla polívky,banán,puding...No a teď "žeru" :-))),jak zjednaná.Držím pěsti a fakt zkus ty béčka a dej vědět.Držím palečky,ať je líp.Já sem loni objednávala přes internet i vánoční dárky,nebyla sem schopná ničeho.A vidíš,teď je říjen a já už se strašně těším,až vyrazím na nákupy na vánoce.Bude líp,neboj,moc ti to přeju a všem ostatním taky.Ahojík Marťa

Přidat nový komentář