Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Ahoj Heli, Neboj se. Oni ti to nemůžou vzít jen tak. Přeci budeš vysazovat. Moje kamaradka vysadila úplně v pohodě a další dvě také. Jen na to půjdes pomalu. Říkala ze si pak už dávala třeba jen pulku a pak v konecne fázi jen tabletku týdně. Doktor ti to nastaví tak aby to slo pozvolna. Me třetí tyden bylo super mozna asi ne úplně nejlíp ale cítila jsem mozna úlevu od toho prvního týdne. Proste jsem byla v pohodě to vis ze sem měla zaseky ale nejak to odešlo samo aniž bych se snažila. A pak jsem si ten jeden prasek vzala pozdě a to bylo v začátku 4teho týdne a za dva dny začínám 5tý tyden a je to nějaký zas na nic. Takže doufam ze se to zlepší brzy. Říkala jsem ze tyto stavY začali z ničeho nic ale mam pocit přeci jen ze mozna to souvisí s jednou nepříjemnou záležitosti. Proto jsem Premyslela jsem o homeopatiku, psychiatr mi to poradil je to cannabis indica 1m. Jelikož jsem v minulosti zkusila trávu cca skoro 2roky zpátky když nepočítám jedno vyzkoušení v 16letech toto byla moje prvni zkušenost s trávou. Přátele si ji na akci dávali a ja říkám hele proc to nevyzkouset zkusit se má vše... kez bYch mohla vrátit čas - do par minut od jednoho potahu jsem měla první panicky záchvat. Od té doby jsem se začala velmi bát a pozorovat se. Přesně skoro před rokem jsem dostala čokoládu která měla napsáno ze má příchuť marihuany. Já jsem jela v autě a měla jsem chuťe a říkám si a co nějaká čokoláda s příchutí trávy. Snedla jsem jednu a hodinu na to jsem začala mít tak šílené stavy ze to by jste neverili. Ještě ze jsem stihla dojet domu. Trvalo to celých 24h než sem se dala do kupy a dalších asi 2-3 dny jsem se cítila úzkostně jen jsem to tehda ještě neuměla rozpoznat. Posléze jsem zjistila ze to byla medická marihuana tedy velmi silná. Od té doby samozdrejme Se vyhejbam oblouku a kdykoli slyším slovo marihuana mam husi kůži. V období kdy me stavy začali jsem pokusovala s keto dietou a začala jsem se citit velmi slaba panická až pak úzkostná kdy jsem ani nemluvila jen koukala do zdi a přála si přežít každou minutu. Pokud můj problem souvi s marihuanou a narušila jsem si nejake chemické reakce v mozku podle mého psychiatra prý toto homeopatikum vytvoří tělu vzorec ze je v pořádku tuto látku v těle mit a nemělo by se tělo snažit to vypudit ale přijat a tudiz ustoupit ty stav co mám. Takto jsem to laicky pochopila. S tím že toto je bezpečné a má to jiný složení než thc něco jako cbd asi a nedělá to člověku žádné stavy můžou to prej i psi a děti. Tu v zahraničí je to dostupné v ČR prý ne. Jen o tom premyslim a čtu si zatím články.

Přidat nový komentář