Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Ahoj do diskuse,tak rád slyším že přechod do nové práce Vans bylo dobrým rozhodnutím. Přesně jak píšeš,to že nás postihly tyhle problémy na nějaký důvod a tělo nám tím říká,něco změn nebo tě budu trápit.AD nám všem pomůžou se postavit na nohy a začít něco dělat.Někdo se musí vyrovnat s těžkými situacemi v životě jak třeba Monika,někdo se špatnou finanční situaci a někdo prostě musí změnit zavedený rád v životě až už jde o práci,koníčky,přátelé,stravu,pohyb atd. Pokud se k tomu takhle přistoupí tak by se to vše mohlo časem změnit a AD už by nemusely být ani zapotřebí.Cele tohle doplňují pravidelnou zazitkovou terapii u psychologa a musím říct že cumim,jak účinné to je a co vse si člověk uvědomí.Pak už je jen na nás jak se s tím vyporadame a jak poctivě všechny tyhle rady budeme dělat.Chvili to potrvá ale ne věčně a zase se psychicky zocelime.U mě celkem fajn,pořád beru jen dětskou dávku 10mg a ikdyz jsem měl teď třeba slabší dva dny tak se to snažím neřešit a jít dál a probudit se do lepšího zítřka.Vcera mě na jedné akci přepadla docela uzkost,celý jsem se zapotil,tak jsem se šel na chvíli projít ven a ta 5 min jsem byl zpět a vydržel tam az do konce.V noci jsem spal jen do 4 takže nic moc ráno,ale začal jsem makat,dal si oběd,psal venku procházku na sluníčku a už je zase pohoda. Prostě chce vydržet a nemyslet na to a těšit se z maličkosti :) Elo tak nezacinas poprvé tak víš co tě teď 10 dní čeká a ikdyz ti přijdou nekonečné tak věř že rychle utecou a budeš mít klid od toho nepříjemného začátku a pak uzdě to bude pomalu zlepšovat.Já čekal skoro 2 měsíce a jako všichni tady se nakonec dočkal,takže i ty se máš na co těšit. Tak se tu držte,pevnou vůli a víru a bude líp.

Přidat nový komentář