Potíže se spánkem patří mezi časté obtíže spojené s menopauzou. Ženy mohou mít problém usnout, v noci se opakovaně probouzet nebo se ráno cítit neodpočaté. Na vině mohou být hormonální změny, návaly horka a noční pocení, ale také stres nebo změny nálady. Co může kvalitu spánku zlepšit a kdy je vhodné vyhledat lékaře?
Ahoj všem,to víš že bude zase dobře,jako mám všem tady po určité době Jen to občas dyl trvá,než si ty AD sednou a pořádně zaberou.Já na to teď čekal dva měsíce. Ještě to není úplně 100 %,ale už je to dobrý Zvládám vše jako dřív,už odpadla i ta nepříjemná rána a dopoledne,takže už funguji velký den.Mám trochu větší únavu ale dá se to.S tím bolenim hlavy si nedělej starosti,to přejde.Taky jsem to měl a i dnes mě občas poboliva ale nic hrozného.Kdyztak si dej ipubrofen.Moc by se při Citalecu asi neměl ale mě ho doktor povolil :) Tak se tu mějte já jdu lyžovat,právě si užívám v zasněžených Alpách a je to tu fakt super.Zkuste vyrazit za sportem pokud to aspoň trochu jde to fakt pomáhá :) zase se ozv M.

Přidat nový komentář