To je divné , že z toho nic nemáš ani motání bolesti apod. ono záleží možná i na jaké problémy jsi původně benzáky užíval ? Já na úzkost , projevem úzkosti je i motání hlavy např. už sám kámo nevím , co si o všem myslet , za to je projev psychické nemoci , projev z užívání léků , projev chlamydiozy... Fakt nevím , kde je na 100% pravda , kdybych to věděl dělám kroky , které vedou k úzdrave a lepšímu životu - já to nevím - vím kamaráde , že mi to píšeš po xy - té a je to jako hrách na stěnu házet , ale já dokud neuvidím asi černé na bílém diagnózu ( správnou ) , tak pochybnosti a plácání se v tom bude pořád. Paradoxně já mám ofiko úzkostné - depresivní poruchu , což je téměř směšné , protože jedině u čeho mám deprese a úzkost je z toho jak se fyzicky cítím , kdybych se fyzicky cítil dobře , žádné psychické problémy bych neměl , protože bych v tuto chvíli naháněl holky , běhal , byl někde v kině , na večeři , v přírodě , na chatě , na futsale a všechny koníčky a že jich je , které dělat nemohu , tak sedím u TV a koukám na blbou ulici , protože se cítím jako v pasti ....
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Přidat nový komentář