Leni, nevim, jak je na tom Petra. /Pri cteni zahr. fora muzete pouzit Google prekladac, zkopirujete text, vlozite do prekladace a je to. /Verte, ze se ze zavislost dostali vsichni, co se ji zbavit chteli a nevzdali to./ Ano, paniku i uzkosti jeste mivam, ale i jine. Ve spankove laboratori jsem byl 3x a pokazde se mi pan doktor vysmal s tim, ze on take nespi. Neudelal zadne vysetreni, nepomohl, ale asi by ani neumel. Oni tam hlavne resi chrapani a beznou nespavost. Leni, kolik toho paroxetinu berete? Ja mel pri snizovani Rivotrilu roztok, pri snizovani Remeronu mi v lekarne udelali tobolky. Ja si namyslel a udelal tabulku-prehled, po jakych davkach chci snizovat, podle toho mi udelali v lekarne silu tobolek. Mohl jsem si davkovani sam upravit=uzivat rychleji, ale ja nechtel spechat, bal jsem se toho. Leni, chce to vyzkouset, jak rychle, pomalu snizovat. Zkuste si to namyslet, po jakych davkach byste chtela snizovat a jak dlouho, pak teprve reste tu lekarnu, protoze oni vam to nevymysli, Vy jim musite dat konkretni cisla, podle toho oni muzou neco-tobolky udelat. Nebo, jak jsem psal, laboratorni vahu s nejvetsi presnosti a opet si namyslet, po jakych davkach a casovem rozpeti snizovat. Je treba zvazit celou tabletu, zapsat si jeji vahu a z tablety trochu nozem seskrabnout nekam do davkovace na leky. Opet tabletu zvazit a pripadne na vahu pridat trochu prasku, nebo ubrat, opet podle toho, jakou davku budete chtit. Ale i na to je dobre mit prehled, tabulku. S tou lab. vahou je nejrychlejsi reseni pro Vas. Pro me byly pohodlnejsi tobolky, ktere mi delali v lekarne na 3 mesice dopredu. Jj, Misa i Jozka to dali rychle.
Přidat nový komentář