Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Ahoj Michal Kamarát môj. Áno presne to chcem skúsiť ako si napísal..... Tlačím do seba guakuran, alebo ako da vola ten volnopredajny lieky na potlačenie fyzického a psychického napätia 😆😆😆😆Tak nooo možno nejaký placebo efekt je tam...... Lenka tak ako píše Michal nejek sa stým neondiat, že budeš znižovať o 0,001 mg, je to strata času, plus zvýšené obavy, že to dlho trvá a je ti aj tak zle. Proste znížiť o jeden miligram, držať to do vtedy keď sa nestabilizujes na zníženú dávku a tak dalej...... Nemám skúsenosti s vysadzovanim AD, preto ber to co som napísal bezpredmetné. Konkretne mne pomohla a nasmerovala ma na vysadenie Peťka. ( Peťka napišem ti) . Klina klinom vybiť, a šlo to raketovov rychlostou vysadiť.... Myslím tym rivo....., a bral som ho 20 r. Lenka viem o jednom AD ktoré nemusíš vyhadzovať postupným vysadzovanim, ale môžeš ho vysadiť hneď. Teda skúsiť prejsť na BRINTELIX, parox nim nahradiť, a potom brintelix vysadiť uz ked budeš 90% v pohode.... Ostatné je na tebe, a v tvojej hlave na co sa budeš v skratke namotávať. Teda ked budes čakať nejaký atak, on pride, ale ber to ako súpera ktorý stratí na sile a porazis ho..... Celkovo paroxetin aspon stoho co viem stohto fóra je dosť komplikované vysadiť..... Tiež tu raz dal Michal link na video chlapíka ktorý vysadil parox..... Čiže Michal ak pamätáš skús to sem skopírovať.... Peter ako sa máš???? Anonim nepochybujem o tvojej teórii, ale je tu háčik. Ako to všetko skombinovať cosi napísal. Ja by som išiel do toho skúsiť to.... Určite v tom niečo bude. Ved prečo mi malo zdravotníctvo uznať, že ide o čosi čo tu píšeš. Takto by prišli a veľké lóve ako my slováci hovoríme 🤣🤣🤣 Skús sem hodiť nejaký recept ako stych bylín namiešať antichlami...... odvar. Michal vies niečo o KRATOME??? Vraj uzasne pomáha na nespavosť myslenie a celkovo ma neskutočne dobré účinky proti nespavosti úzkostí. Len aj to je ZAKÁZANÉ NA SLOVENSKU 😡😡😡😡

Přidat nový komentář