Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Dobry den. Prosim Vas, nasiel by sa tu niekto, komu sa podarilo uspesne vysadit riv.? A ako to zrealizoval? Beriem 0,5 mg, pripadne az 2mg, nepravidelne podla potreby. Pod pravidelnym dozorom lekara. Ine lieky neberiem ani nepotrebujem a ani nechcem brat. Riv. mi umoznuje fungovat uplne normalne. Niekedy, ked nemusim, tak vydrzim nebrat aj 6-10 dni, ale potom sa dostavia akesi neopisatelne neprijemne priznaky typu pocit horucavy v tele, akesi elektricke vyboje a krce, a hlavne nespavost. S riv. zaspim do 5 minut plus nasledujece 3 dni tiez. Kedze zasoby sa rychlo minaju, pretoze v SR uz sa riv. nepredava, aka je alternativa? Cital som Ashtonovej manual na jej anglickej stranke. Ona navrhuje odstranit riv. prostrednictvom diaz. Lenze diaz. podla mna nema take siroke spektrum ucinku ako riv. Nedavno v tv novinach bol prispevok, kde otec dietata epileptika hovoril, ze mu naordinovali diaz. namiesto riv. Ale diaz. neodstrani svalove a nervove krce, iba utlmi. Riv. je zazracny liek, ale specialne tu plati, ze dobry sluha, ale pekelny pan. Treba velmi opatrne a podla odporucani lekara, lebo sa to zvrhne. A neda sa podla mna nahradit nicim. Co teraz? Ja nemam problem ho brat dozivotne. Ved s nim fungujem uplne normalne. Doslova uplne normalne. Preco ho rusia? Ved su stovky aj inych liekov, ktore ludia beru, vytvaraju urcitu zavislost a nezrusia ich, napr. ostatne BZD. Preco prave riv. Ved je liek prisne na predpis, pod dozorom lekara. Psychiatricky pacient normalne funguje, predpokladam, ze aj epilepticky pacient. Ma minimum vedlajsich ucinkov. Cena? Tak nech ju zvysia aj hoci aj 10nasobne na 17-30 eur, myslim ze kazdy to rad zaplati aj bez spoluucasti poistovne. Nechapem :-(

Přidat nový komentář