Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Ďakujem Martin. Ako sa máš ty??? Máš už vysadené? Kamaráti moji ja sa vam tu chcem poďakovať za podporu a rady skúsenosti o ktoré ste sa somnov podelili. Nezabudnem na deň keď som sem dal prvy príspevok či ešte toto forum žije a ak ozvite sa mi niekto. PETER ty si bol prvý aj Peťkov ktorí ste hneď reagovali a radili mi pomohli mi k tomu ako vysádzať tak ťažko návykové kvapky rivotril. Obrovské ďakujem. Dalej ty Michal ktorý si to tu dal behom mesiaca a otvorene si písal neserte sa stým. Ked tu bola aj búrka hahhh koli tvojej otvorenosti. Tym si aspoň mňa nakopol nesrať sa v tak silným súperom v ringu akym bol rivo... Inak pozorujem na sebe, ze som dosť hyperaktivny stredne podráždený, proste v práci zvlášť teraz keď chalani chodia zo školy na prax a nedokážu pochopiť tak doslova zúrim. Proste šije somnov ako.... Ale inak nic také, ze by to niekoho poskodzovalo. Myslím tym okolie ľudí ktorí su okolo mňa. Môže to byť rivotrilom? Michal ty si mal prvý vysadené. Nebol veľmi akčný? Po každej stránke aj po sexuálnej. Proste jak zvyhnuta rampa :-) .

Přidat nový komentář