Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
K. Fuuuu no je to veľmi skoro, a čerstvé ako si vysadila rivo..... Proste to k tomu patrí úzkosť, problém zo spaním, panickymi atakmi, zhoršenie zraku, nechuť k jedlu, kadejaké fóbie, je to tym, že si vasadzovala, a vysadila..... K. drž sa liekov tak, ako ti vyhovujú ,a pri dávke pri ktorej ti s časti pokrýva úzkosť, nespavosť. Libido? To môže byť aj tehotenstvom. Niektoré ženy doslova ostanú chladné v sexe. Aspoň som tak počul. Si podobný prípad ako ja. Ked mi je už lepšie, idem doslova na nulu zo všetkým, a potom jajajajjj. Pád na družku taky že...... Ja ked som bral rivo...... normálne podľa potreby, tak nic som neriešil olo mi super psychicky silná osobnosť. A teraz???? Ach škoda reči. Keď sa mi stane že o jednu kvapku tej krasnej jantarovej broskinovej chuti, kvapne naviac pľujem ako opica do servítky, a vyplachujem ústa aj polhodinu. No to je psycho.... K. To skoro je aby si znižovala ešte sa, poraď s Dr. Budddd staastnaaa, že si bez riva..... A prešla si tym peklom. Máš to za sebou. Toto su uz len dojazdy. Ktoré ti rozcuchali tvoju psychiku ale pomaly a isto sa to všetko zregeneruje a GABA receptory začnú makať na tvojej pohode ty, že samé si budú tvoriť trankvilizer ktorý mierni úzkosti. My sme ich roky dávali, a tym aj nase GABA receptory su lenivé a potrvá kym sa zobudia. Asi tak nejak.... noooooo. Ja neviem nejak tak odborne vysvetliť. 🤣😂🤣😂

Přidat nový komentář