Omlouvam se, ze pisi pesimisticky, ale to je vse z tech prokletych prasku. Nespavost me vycerpava. Par tydnu bylo hej a ja si myslel, ze to tak zustane, znovu nespavost a je to porad dokola. Nekdy pred rokem jsem nahodne nasel forum rivo a miminka, kde si maminky stezuji, ze je mimino nenecha v noci vyspat a hned jim doktori, tem miminum, davaji rivo. Michale, ja si myslel, ze mas dobry spanek. Jasne, ze se ted asi zhorsi, i kdyz ne kazdy timto problemem trpi. Spankovou hygienu drzim uz 27 let a nijak se to na mne pozitivne neprojevuje. Take na me nepusobi zadne prasky-jen mi stav zhorsuji. Cim to je? Ja, bohuzel nemuzu ani umele vitaminy-zhorsuji mi spanek-divne,ale je to tak. Takze jako Ty, caje, ale jen ty, ktere chutnaji memu zaludku, protoze je mi i z bylinnych caju na zvraceni. Ja se opravdu picnu, vzdyt ja jsem samy problem! Petro, snad se nekdy tomu zasmejeme. Vazne by to bylo dobre zkusit to s Jilkovou, mozna by se na toto tema chytla. Mas to taky komplikovane. Ja myslel, ze uz Tvuj stav nemuze byt horsi a ejhle, Lyrika Te jeste vic rozhodila. Stejne to nechapu. Jsme tady vsichni asi "alergicti" na dalsi prasky na "hlavu", vsem nam stavy jenom zhorsuji. Jozko, zvladnes snizovat rivo bez pomoci AD?
Přidat nový komentář