Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
Nemyslela som to tak ze pesimista pretoze ma niekto depresie a pozera fora ale preto ze treba sa tesit aj z malickosti ako napr ze mi nieco ucinkuje a este k tomu v nizsej davke. Jozko mirzaten ak mas dobreho doktora vysvetli ti ze ma xy vedlajsich ucinkov oproti kvent a ver tomu ze klinicky farmakolog ktory sa zaobera len liekmi ak on odporuci radsej kvent ako mirzaten nieco na tom bude cize skodlivost a podobne. Ziadne lieky nie su bezpecne v teho ani bez neho a nikto nikdy sa ti nezaruci za nic pretoze zaruky a obzvladt v tehotenstve nie su a nikdy neboli ci beries lieky al nie. Jozko pozri si par diskusii o mirzatene co ti neradim lebo ho vysadis ako som urobila ja ale ked chces porovnavat kvent a mirz . Posledny krat pisem ti ludia co su na tom youtube nie su na 400mg ale daleko daleko viac. Mam skusenost s vysadenim kvent nic mi nebolo z mirzatenu som tyzden vracala a mala taku uzkost a depku ze koniec. Trvalo to nieco cez tyzden ale bolo to otrasne. Z kvent mi nic nebolo. Vratila som sa k nemu len kvoli odporucaniu dr. Spravne si pochopil ze volim liecbu v momentalom stave kedze uzkosti nikdy predtym neboli za to co dr radia ako "bezpecne". Zaruku mi nikto nedal ale to nedaju ako pisem nikdy nechcem sa nad tym ani zamyslat. Keby volim lahsiu cestu je uplne najmenej vysadit kvent a nahradit rivom viem ze abstaky by ziadne neboli ale volim pre mna tazsiu cestu a verim ze ore babo robim momentalne najviac co sa da. Vydrzat toto co mam za sebou nie kazdy by to dal vzhladom na stavy akymi som si presla a vydrzala. Dojtorom neverim ani ja pisem z vlastnej skusenosti kedze tri veci som vysadila viem ktore boli najhorsie stavy cize kvent co sa tohoto tyka najcacsia pohoda ci uz psychicky al fyzicky. Mirzat dal zabrat a rivo to citim doteraz to je strasne nieco co ta flasticka dokaze urobit. Lekarov nezastavam ale zjavne ked sme k nim isli nemali sme sa zrovna najlepsie a teda v danom zivotnom obdobi nam pomohli. Ja som uz raz po par mesiacoch rivivysadila tiez zo dna na den a ako mal peto st. Nic mi vtedy nebolo este aj spanok dobry. Teraz som rozhodena tak beriem lieky ako pomoc verim ze opat sa mi raz podari vysadit a to prajem aj vam.

Přidat nový komentář