Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Zdravím ťa Petr st. Peter v skratke si napísal, niečo čo napísal doktor Blax v článku keď stiahli rivo s trhu na svk. Po vysadení vzniknú trvalé následky. Možno ma tu osudite keď napíšem, že ak by rivo.... nestiahli na svk, bez výčitiek ho užívam a nepasujem sa stym co teraz. Bolo mi fajn nic ma netrápilo žil som ako zdravý človek nevedel som co je depka, že existujú nejaké AD. Nič okrem riva... som nemusel. Co sa týka môjho vysadzovania, som na 3-3 pocas celého dňa. V celku stabilizovaný. Len rána su hrozne ťažké telo hlava. Plus imbolny, čakám na termín operácie co vo mme vyvoláva napätie, strach. Strach s narkozi. Citim sa v hroznej pasci lebo môžem znížiť rivo.... kym nemám operáciu za sebou. Odporučil mi to aj neurochyrurg, dokonca zvýšiť na 1,5 mg. ,aby sa mi vraj uvoľnilo svalstvo. Ale to som hneď argumentoval stym, že hrozné bolo sa dostať k 3-3 kvapkam na celý den. Čiže neznizujem, nezvyšuje. Mirtaz mi pomohol pribrať ako si aj písal, a teraz sa to drží ako tak. V skratke trvalé následky ostanú po BZD u každého iné, alebo podobné. Peťo drž sa. Dáme to 😀😉

Přidat nový komentář