Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
Ahoj :) no myslím, ze můžeš být i inspiraci pro mnoho lidí, protože mnoho lidí píše, že to vysadit kolikrat nejde, ty jsi Rivotril uživala dlouho a vysadila ho velmi rychle, což je celkem hazard kvůli zdraví, ale zvladla jsi to...19 dní už v sobě Klonazepam nemás k tomu velká grarulace, já bral poloviční davku vyjimečně 1mg 2 roky a také se mi podařilo po relativně krátké době vysadit ...a kolik teda toho Kventiaxu uživáš? No já se právě při nasazeni tohoto leku informoval tuším u 3-4 psychiatrů a odborníků at se nedostanu do stejného problemu jako s Rivotrilem....dostal jsem stejne i formace takže nenávykovost, nezvyšuje se tolerance...ALE moc tu nenávykovost nechápu, protože stačí zadat na youtube např. Quetiapine withdrawals = vysazování a lidi jsou ultimatně v hajzlu s prominutím, takže to ber na vědomí...proto se snažím uživat jen polovinu nejnižší davky 25mg takže 12,5mg a raději se zdravě utahat a unavit.... takže z tohoto důvodu už Dr. nevěřím, nenávykovost pro mne znamená, když pomalu vysadím jakkoukoliv látku, tak se mi to bez větších problémů podaří což opravdu pro Kventiapin neplatú!!! Od teto chvíle opravdu co se týká psychofarmak dávám na široký okruh lidí a jejich zkušenosti...lékaři lžou! Možná jim tu lež předává někdo seshora a jen ji tlumoči netuším, ale to neni podstatné...hodně štěstí K!!

Přidat nový komentář