Michal ja uz som raz po dvoch rokoch uzivania kventiapinu vysadila zo dna na den ked mi dr povedal ze mozem pomaly vysadit a kedze som zasa neatudovala podobne konverzacie ako tieto tak sa mi to podarilo zo dna na den a to bez abstaku vobec som nepocitovala to co pri vysadeni rivo. Takze tolko k tomu. Tieto konverzacie niekedy fakt skodia a prilisne studovanie na nete je viac na skodu ako osohu. Ked nevies lahaie vysadis. Ja keby tuto konverzaciu najdem skor rivo asi od strachu ani nevysadim ze co ma caka . Nastastie som ju nasla uz ked som bola tyzden bez neho. Inak tie tabulky ako sa vysadza rok a polal 9mes tak keby sa toho drzim a neprejdem si tum cim som si presla dnes by som bez riva urcite nebola. Aj ten kvent zazila som vysadenie teraz ho mam len kvoli spanku a tiez riesi uzkost. To uz bude pri nom asi o psych zavislosti a nie tej fyzickej.
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Přidat nový komentář