Ahoj K. Vieš Michal ti len chcel cosi naznačiť . Poukázať na riziká spojené s liekmi, že nie je všetko tak ako doktori povedia. Niekedy je cesta k Dr, zvlášť k psychiatrovi, cesta do pekla. Kukol som tie videa na YT, a poviem ti, že ty ľudia tam to boli sfetovany doslova tym qepiltepom. Dobre vedieť. Vieš K aj ja, som spal, a v poslednej dobe spím podobne ako ty, tak viem asi ako ti je. Ktomu si tehotná, čiže nechcem sa porovnávať stebov. Ty vlastne ak dobre chápem bojujes o to abi mimino bolo v čo najmenšom ohrození kym ho máš pod srdcom. A v tom ta úplne chápem. Pozri berem mirtazen ktorý je ozaj kladivo na spanok. Možno tych 7,5 mirtazu sa rovná 800mg qepitepu. Aspon ja si to tak myslím. Pozri sa na to takto : Dr ti zaručila, že meditáciu ktorú momentálne máš, nemôže ublížiť tebe, ani miminku. Preto ti aspoň tak poradím, akoby som ja mojej žene poradil, aby sa, držala toho čo Dr povedal. Si aj hormonálne rozhodena a to ma veľký vplyv na psychiku. Dalej dokazala si za krátku dobu vysadiť rivo..... Úžasné, a na zavidenie. Keby som to ja dokázal..... Ale po tom prepade ktorý nastal, to asi nedám. Neviem ako ďalej. V maďarsku maju iba tabletkovu formu riva.....a to mam do maďarska iba 17km. Ale šušká sa, že aj tam majú tento rok deregistrovat registráciu riva....Čiže citim sa, ako ježko v klietke. K. nezufaj, sadajú ti pomali a, isto AD, a bude to iba lepšie.
Přidat nový komentář