Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
K. Ďakujem krásne za povzbudenie. Presne teraz si to úplne zabila. Ja som bol ozaj už krôčik pred vysadenim riva..... Ale ako píšeš bolesť fyzická, plus psychická. Potom vešetrenia cetečko, magnetická rezonancia a verdikt prietrž mezistavcovej platničky S5 ,S1 s útlakom na koreňový nerv, a miechu. Proste bolesti také, že to fakt nejdem ani radšej opísať. Plus nefunkčná ľavá noha. Tak teraz čakám na termín operacie. Viem keby som mohol normálne fungovať chodiť ísť do fitka ako som chodieval, rivo mám zabudnuté. Ale to napätie strach s operácie mi pridalo na psychike riadne. To my muži sme veľký strachoputi. Ženy vedia toho zvládnuť oveľa viac. A tym som si na 100% istý. K. momentálne som na PN a dlho ešte budem. A ak ozaj si si istá, že rivo už nepotrebuješ, ja by som ho od teba kúpil. Si veľmi milá žena podobne ako Peťka ktorá tiež zachranovala chalana s tohto fóra rivom..... Ja som bol nedávno v maďarsku ohľadom riva.... no oni tam rivo.....majú len v tabletkovej forme. Plus nejaký tarchomin 2 mg clonazepam. Aj v maďarsku bol chýr, že je na rade, že tam rivo.... končí, ale to je blud. Išlo o cenu. Slovensko sa nechcelo dohodnúť na cene ,a rádovo šlo o necelé euro na balenie s uhradov pre poisťovňu. Aspoň toľko viem od neurológa.
Přidat nový komentář