Jozef co presne myslis ze som zabila? To ze ked sa vysadi rivo tak sa da uz vsetko? Al zvysit mirtz? Ja sa nad tym tak zamyslam toho kvent som sa vobec nebala uz sa zacinam bat ale hovorim si dala si ho uz raz von a nevedela som mozno sa mi zhorsil spanok ale naozaj o vysadeni kvent som nic nevedela nebala sa cize som bola dost v pohode. Ale ine som chcela ja ho mam na spanok cize je logicke ak nejaky liek na nieco mas ak ho mat nebudes ze prave to na co ti bol pocitis najviac. Uz len ze v hlave to mas tak nastavene. Zatial to riesit nebudem kedze som rada ze v noci spim ako tak aj ked s budenim ale ked nemam attak s nebudim sa na neho a zaspim dalej som v pohode vlastne preto ho mam na noc nech nemam take attaky. Neviem ako dlho ho budem mat ale ked prestane za par mes nocne budenie a strach z noci znizim ho teda dufam. Zacala som sa strachovat ale nechcem si robit stresy ked este dva tyzfne dozadu som sa bala vyjst z domu dat smetiak von a teraz soferujem, robim vsetko pocas dna co predtym cize momentalne sa nastavujem do normalu tak sa nechcem stresovat extremnymi viziami co bude ked som rada po tom co som zazila ze vobec existujem. Rivo je sakra tazky liek a ked mi nieco ponaha sa ho zbavit a zmensuje mi attaky uzkost a spanok a vracia chut zit budem pri tom.
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Přidat nový komentář