Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
K., Michal. Na samom začiatku ked som vedel, že rivo nebude, tak dal som to na 0,4 dole, takmer s dvoch miligramov. Bez AD a všetkého možného čo ktomu treba na vysadenie. Vydržal som tak asi mesiac kym som sa doslova nehodil o zem. K.takto mi to Dr povedala ked som si pital kventiapin namiesto mirtazenu....... Jozef ako je vám už len stoho, že znizujete rivo......???? No odpovedal som fest na p..... ona odpovedala tak nechcite aby vám bolo potom keď bez kventiapinu si nebuďte vedieť ľahnúť do postele. Ďalej som to neriešil. K. u mňa máš veľký obdiv a rešpekt, lebo si to dala. A súhlasím s tebov, že asi takto rivo.... nedám. Ale mam tak skurve..ý strach dať na 15 mg mirtazen, že si to fakt nevieš predstaviť. Zase sa k tomu budem musieť dokopat, lebo fakt rivo chcem vysadiť.

Přidat nový komentář