Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Jozef moje prve stretnutie s rivo bolo pred 8rokmi stala sa mi udalost ktoru som tazko niesla a kamarat v tom case mal skusky a vela stresu a dr mu dala rivo on ho neuzival nejak a dal ho mne ja som myslela ze nejake kvapecky tak som si ich zacala davat na preklenutie toho obdobia uzivala som ich 4az 5mes uz presne neviem potom sa vsetko upravilo a ja som rivo prestala brat zo dna na den po tych mes. V tom case tak nebol este net v mobile a teea nic som nevedela. Poviem ti jeden abstinencny priznak som nemala ani som nevedela co abstaky su proste neboli info a nevedomost mi vtedy asi dost pomohli. Ja som za poslednych 3, 5mes vysadila zo dna na den 3druhy lieku. K jednemu mi medikaciu vratili a to kvetiax ostatne dve rivo a murzaten som vysadila. Raz presne takto 3tyzdne dozadu som si povedala ze rivo uz viac do ust nedam a naozaj som nedala zo 4kv nula. Proste som povedala staci no co nastalo som fakt netusila ze to kose byt tak silne stale sa budem opakovat mohe stastie bolo ze som tuto konverzaciu nasla neskor ako som ho vysadila pretoze adi by som sa od strachu pokakala a vobec ho nevysadila ako som citala ze sa to vysadza 9mes tolko kvapiek al isli na liecenie al nemocnica , tiez ze kolabs a potom to ze srdce moze skolabovat ked cievy budu stiahnute. Ja som v tom case zacala mat asi vsetky priznaky abstakov co som citala. Citanie je fakt na skodu!!!! Kazdy je iny. Michal pisal ze ludia maju problem vysadit kventiaz ze co prezivaju zasa som sa len totalne zlakla ze som v blydnom kruhu a zacala sa bat to brat a potom mi napadlo ze ved ja som ho uz raz vysadila zo dna na den a nic mi nebolo ale naozaj nic, samizrejme teraz uz by som sa bala ovela viac a cakala co bude kedze uz som precitala ze vysadenie moze nieco sposobit. Zasa chyba ze som citala viac ako treba uzkosti mi to len zvacsilo a nic som si nepomohla. Ja dakujem lucke ze sa pridala do debaty a s tym rivom ma trosku ukludnila. Placebo efekt existuje. Radsej asi niekedy nech ma niekto oklame a si to nahovorim ako ked mi povie v tomto krutu realitu. Aj mirzaten sa da vysadit zazila som to a nie postupne. Tyzden zly a potom sa to zlepsi . U nas naozaj rusia ten lexaurin aj xanax 50mg? Toto je strasne co tu na tom sk s tymi ludmi robia.
Přidat nový komentář