Michal, Peter, K. Ja nepijem kofeín, nepijem alkohol. U mna je jedina závislosť na, rive...., a cigaretách, aj veľa nefajčím, ale ako som na tom tak ako som, tiež by som s fajčením najradšej skoncoval. Žil som po celých 20r úplne spojne, nič som neriešil bolo mi fajjn. No fajn je slabé slovo. Ale az teraz si uvedomujem, že ja som vlastne bol na rive. Ale asi som ho uz ani nepotreboval, len vznikla závislosť. Keď sa ma spýtal niekto prečo to beriem, moja odpoveď znela, že to uz na celý život mám. Ale vôbec som si neuvedomil, že som závislý. A to je moja súčasná diagnóza. Psychické problémy s vysadzovania rivotrilu. Tiež ako aj ty Michal držím sa ostatných liekov ktoré mi dali k vysadzovaniu a tym je mirtazen najnižšej dávky ,a tou je 7.5 mg. Čo úvodná je 15 mg. Nechcem sa, už dostať do tej pasci, ze ked budem musieť mirtaz dať preč, tak budem stoho v pi.... Už neverím doktorom. Čosi mi moja Dr povedala ked som si pýtal kven..., a to mi stačilo. K. nemáš to jednoduché však si tehotná tvoje hormóny sú brutálne v búrke, plus rivo.... plus ataky, plus obavy s toho co tvoja priateľka ti písala ktorá sa, odmlčala.... K. sustred sa na, seba, a bábo . Teš sa na to že ked sa narodí budeš taaaakkk šťastná, a úplne s myšlienkami inde, než riešiť ,to čo sa rieši tu. Bude to dobre K. Len sa už nemuč tým ci berieš 25 ,alebo 100 mg kven.... Vysadila si fakt golema . Tym je rivo.... Tak sa netráp tym. Neprospieva to tebe, ani malému, alebo malej :-)
Přidat nový komentář