Ahoj Lenka.
Ja som tiež bral rivotril kvapky cez 20 rokov. Nie 2 roky. Ako čítam tak stačí tak krátka doba na to co opisujes v štádiu znižovania? Ja mám vysadené onedlho jeden rok, a poviem ti úprimne, že to co pocitujes, pociťujem aj ja. Tie hnusné závraty, pískanie v ušiach, stuhnuté svalstvo v oblasti šije, zastrené zrak, a co je najhoršie asi týždeň mi je zke id žalúdku. Včera som musel do práce, a ja som to ledva dal. Úplná slabosť v tele, vnútorne chvenie, zalahnute v ušiach, spojené s extrémnym tynitusom. K tomu som aj zvracal. Úplne psycho. 😞Vedy som si povedal, may4tak rivotril, dať 5 kvapiek, a som ako znovuzrodeny plne fungujuci clovek. Nechcem strasit ani nič podobné, ale po včerajšom dni, keby bol rivotril dostupný na slovensku tak sa vrátim k nemu. Bol to jeden najjjjj všeliek, zvlášť u psychiatrických pacientov. Nepoznám nikoho kto by sneho ostal demetny a podobné pič... čo okolo toho nakecali..... Lenka jedno si uvedom. Ked budeš s rivirtrilom na nule, musíš sa zmieriť s tým, že uz v poriadku nebudeš. Budeš akoby desať krokov späť ,orrd tym nez ti bol predpísaný. Liek na to existuje!!!!! S názvom zmieriť sa, stým, a naučiť žiť stým čo opisujes...... AD ti nič neporiesia iba ta rozbiju viac nez klonazepam!!!!!
Přidat nový komentář