Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
Čau psal jsem Jožkovi soukromě,vtak napíšu i tady , mám extrémní bolesti nohou hlavně klouby , kolena a kotníky , přidaly se i klouby na rukou , někdy hruď , prvně i klíční kost až rameno . Čekám na krev , výsledky 22.12. vypadá to na revmatoidní artritidu , ale odběry mám i na chlamydie a další věci . X měsíců mi nikdo nevěřil , že mám bolesti prý psychosomatika - přistoupil jsem i na AD , vytrpěl si začátky ( 3tydny cca) , pak už bral vpohodě , ale efekt 0 , mám teď další , ale brát je nebudu . Ikdyž si vezmu 40 kapek algifenu bolest je neměnná , paralen nebo Ibalgin nereaguje nic. Morfin nebo Vicodyn jako Dr. House nemám :) , bolí to dost ...ale co se dá dělat . Toto je můj update , tak pak napište svůj , ahoj Michal

Přidat nový komentář