Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
Chlapi čau, tak já se připojují zase od včera , už jsem usnul a dnes nestíhal. Petře polovinu příznaků znám a ty máš dvakrát tolik , je to vlastně totálně tělo v ***** ty jehličky jsem psal, že nemám, ale x krát se mi stalo naštěstí jen občas, že jsem měl pocit, že mě někdo jako by štípne- píchne špendlíkem na vteřinu a těch vpichu je desítky na různých místech v určité oblasti, ale jen na vteřinu. Dám příklad naposled jsem to měl na hrudníku a těch štípanců bylo třeba 20 najednou rozprostřené po hrudníku. Nepříjemné , chvilkové ale člověk je z toho nesvůj. Já byl dnes u OL , průjmy pokracuji a to co že mě jde už není klasická stolice vypadá to jako snad hleny červeno bílo hnědé , fakt to nejde popsat - hnus, plus příměs krve se mi zdá :/. Dostal jsem Endiaron , který jsem si tedy měl koupit sám a je volně prodejný a SONO břicha urgentní , šel jsem tam hned, kde mě poslala a nevzali mě až v pondělí. Což už mě vůbec nepřekvapuje, krev ve stolici a co nic se neděje . Teď cítím jen šílenou únavu a vyčerpání , takovou nezdravou, že člověk jen leží jako tělo bez duše. Je to děs ...vlastně nevím , co by se muselo stát , aby člověka brali vážně , mám červené oči, bílý jak stěna, vyzdimany , unavený, bolí svaly , klouby, průjmy, motolice .....a nic :(

Přidat nový komentář