Dobrý den. Ráno jsem zjistila, že mám krvavé levé oko - celé bělmo. Oko nebolí, nepálí, vidím na něj. Občas se mi to stává. Prosím poraďte mi.
Ahoj, vždy jsem byl hoodně odolnej stresu a velkej optimista. Bohužel po 3 letech kdy jsem pracoval 12 hodin denně a skoro jsem neznal pojem duševní hygiena jsem dopadl tak, že se u mě objevila nepříjemná úzkost. Přemohl jsem se a našel si fajn mladou lékařku. Moje léčba začala cipralexem. Užíval jsem ho asi 1,5. Pak jsem byl ok. Bohužel asi po půl roce se úzkost vrátila a začal jsem Cipralex užívat znovu ve větších dávkách, bohužel tentokrát už nezabral. Lékařka mi nasadila novou generaci léků a konkrétně Argofan, zhruba do 3 dnů mi bylo šíleně špatně. Je mi 33 a jsem dost odolný ale to jak mi bylo zle po Argofanu už bych nechtěl nikdy zažít, snažil jsem se nepříjemné příznaky vydržet asi 14 dnů, ale nešlo to. Nemohl jsem nic jíst, permanentní křeče v žaludku, zima, pocit jako když mi někdo svítí baterkou do očí. Během 14 dnů jsem zhubnul asi o 9 kilo / ne že by mi to vadilo/:). Lékařka mi změnila léčbu a napsala Wellbutrin, jedl jsem ho cca rok a byl jsem ok. Po roce sem léčbu ukončil a cítil jsem se ok. Následovalo 3 měsíční hubnutí a opět silné stresy v zaměstnání, takže během půl roku jsem zhubnul o 23 kilo a paní doktorka mi opět nasadila Wellbutrin v maximální dávce 300 mg. K tomu jsem začal aktivně sportovat, 3 x týdně fitko, golf a běhání. Úzkost je kompletně pryč a moje váha zůstala tam kde byla po tom co jsem zhubl. Takže moje rada? Hodně sportu......
Přidat nový komentář