Jakmile chybí větší množství zuboviny, obyčejná plomba jednoduše nestačí. Zubní korunka umí tento problém vyřešit, i když z původního zubu zůstane žalostně málo. Nahradí totiž celý původní povrch zubu – od dásně až po špičku zubu a vy se budete moci usmívat stejně jako předtím.
Ahoj všichni, nejprve chci poděkovat za tyhle stránky, protože mi dávají sílu a odhodlání a také víru v to, že mi bude líp. Je mi 23 let. 7 let jsem brala Horm. antikoncepci. Po vysazení HA se mi udělala šílená úzkost, přešlo to po týdnu, byla jsem zase ok. Doktor mi ale během roku (já hloupá se nechala) nasadil další dva druhy HA - všechny jsem vysadila - už mi nesedla. NO a rozjela se u mě úzkost a nevolnosti způsobené hormonální nerovnováhou. Rok jsem s tím bojovala - celkem úspěšně, i jsem měla třeba 4 měsíce prakticky klid, jen slabší nervozitu. ALe poslední týden? Strašná nevolnost, malátnost a úzkost- vím, že tyhle nevolnosti patří k té úzkosti. Doktorka mi napsala Cipralex. Modlím se a prosím, aby mi zabral a já už měla klid na dušičce, protože dřív jsem byla šťastná, veselá a naprosto racionálně uvažující holka. Teď jsem z toho špatná a těším se, až se můj život zase stane lepší. Ty stavy už nechci zažívat. PS. PROSÍM, nemáte také někdo zkušenosti s Cipralexem při úzkosti vyvolené hormo. nerovnováhou? díky
Přidat nový komentář