Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Ahoj všichni! Je to už měsíc co můj přítel začal brát Champix,od té doby jsem narazila na vaši diskuzy a pravidelně si čtu a pak předčítám příteli,který nemá čas se tím zabývat. Mám na vás dotaz, přítel by chtěl moc zkončit,ale nejde to.Kouří asi 25let tak 20-40 denně.S champixem to snížil tak na 10-20,ale začíná se obávat,že s Champixem zkončí,protože ho skoro každý den bolí hlava,což mu brání se pořádně soustředit v jeho dosti náročné práci.Máte někdo zkušenosti s intenzivním bolením hlavy? Já vím,že on je velký bojovník a je na sebe tvrdý, jen tak něco nevzdá,ale nemůže si dovolit nefungovat v práci.Nemáte někdo nějakou radu co s tím? Dochází i do centra odvykání kouření.Předem děkuji za odpovědi a všem bojujícím s cigaretama držím palce.Eliška
Přidat nový komentář